Home / Design  / Mobilier pentru iubitorii tehnologiei digitale și ai realității virtuale

Mobilier pentru iubitorii tehnologiei digitale și ai realității virtuale

Olivia Lee proiectează mobilier pentru a ajuta la rezolvarea dilemelor zilnice legate de tehnologie.

Colecția sa “Athena” a fost prezentată la Salone Satellite, secțiunea destinată proaspeților designeri la târgul de mobilier Salone del Mobile din acest an, care a avut loc între 4 și 9 aprilie la Milano

O masă de toaletă cu oglindă optimizată pentru “selfie” și un covor moale și plăcut la atingere, care vă calmează în timpul jocurilor de realitate virtuală, se numărau printre obiectele prezentate în săptămana de design de la Milano de designerul din Singapore Olivia Lee.

Colecția de mobilier și accesorii “Athena” își propune să rezolve unele dintre problemele create de prezența noilor tehnologii în casele noastre.

În loc să incorporeze tehnologiile direct în articole, Lee și-a dorit să creeze produse care să fie „rezistente la viitor”, în virtutea faptului că sunt analogice. Această inseamnă că nu vor necesita actualizări de software și s-ar putea adapta cu ușurință generațiilor viitoare pentru dimensiuni diferite ale dispozitivelor.

„Ceea ce am vrut să fac este să abordez în mod diferit ideea unei case inteligente împreună cu noile ritualuri și noile norme ale stilului de viață digital, dar într-un mod foarte analogic”, a declarat Lee pentru dezeen. „Deci, mobilierul nu necesită electronice.”

„Este o pură revizuire și o evoluție a arhetipurilor familiare pentru a ține pasul cu nevoile noastre digitale”.

 

athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_0 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_1 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_2 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_3 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_4 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_6 athena-collection-olivia-lee-milan-design-week-furniture_dezeen_2364_col_7

sursa foto: dezeen

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT