Home / Industria Mobilei  / Mobilier pentru copii fabricat în România de LEDONS SERVICE COMPANY

Mobilier pentru copii fabricat în România de LEDONS SERVICE COMPANY

Alina Ledon, manager LEDONS SERVICE COMPANY: „Pe perioada stării de urgență am avut o creștere de 200% comparativ cu aceeași perioadă a anului 2019. Am avut atâtea comenzi, că nu am putut opri producția. Am luat toate măsurile de prevenție și siguranță și am continuat să lucrăm. Dar, la începutul toamnei comenzile au scăzut considerabil, astfel că cifra noastră de afaceri pentru 2020 a fost cu 36% mai mică față de anul 2019.”

 

În tot acest timp, compania a reușit să implementeze proiectul de finanțare StartUp Nation. Dar multe alte planuri și obiective ale anului 2020 au rămas în așteptare, iar speranța managementului este să le poată realiza în acest an.

 

„Acum avem comenzi, dar avem o mare problemă cu personalul. Chiar dacă atelierul este într-o zonă defavorizată, nu găsim oameni care să-și dorească să lucreze sau să se califice la locul de muncă, să învețe o meserie. Compania noastră produce mobilier din lemn masiv exclusiv pentru copii, însemnând că 60% din manoperă este lucru manual, cu atenție la detalii, cu respectarea normelor în vigoare și cu menținerea standardului de calitate propus”, spune Alina LEDON.

 

Compania pune accent pe calitate și pe respectarea termenului de livrare stabilit. Managementul LEDON susține că în acest an lucrează la consolidarea poziției în piață.

 

„Ne-am dori să putem participa la târguri de mobilier atât în țară, cât și în străinătate și să deschidem primul nostru showroom. Pe de altă parte, avem în plan să finalizăm procesul de certificare ISO. Vrem să creștem procentul de proiecte pe B2B, să găsim mai mulți furnizori interesați de produsele noastre”, mărturisește managerul companiei.

 

 

LEDONS SERVICE COMPANY este o afacere de familie, iar activitatea constă în producția de mobilier din lemn masiv exclusiv pentru copii. Compania deține un catalog electronic pe SEAP.

 

 

Pentru publicul larg produsele sunt expuse pe decorpentrucopii.ro

 

Citește și: DECOR PENTRU COPII așteaptă noi colaboratori

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT