Home / Industria Mobilei  / Mobilier luxuriant marca Bradul Măneciu

Mobilier luxuriant marca Bradul Măneciu

Noua colecție BRADUL MĂNECIU este plină de viață, nuanțată în culori îndrăznețe, pentru a evidenția obiectele de mobilier, de decor și a le scoate din monotonia interioarelor clasice și sobre.

 

 

IOANA DAN, arhitect: „Pentru BIFE-SIM, am realizat o colecție fresh inspirată din mobilierul anilor 60 – 70 – 80, cu accente retro, pete de culoare, printuri exotice. Dar suntem mândri să participăm și la târgurile internaționale, să reprezentăm industria mobilei din România cu produse de bună calitate și în tendințe. De fiecare dată am încercat să mergem pe linia aceasta glam și să apărem pe piața internațională cu produse care tind spre un stil luxuriant, de la calitate, la materialele folosite, până la design.”

 

 

BRADUL MĂNECIU aduce culoare, textură și design care completează orice încăpere. Piesele de mobilier personalizate sunt create atât pentru locuințe, cât și pentru birouri, baruri, cafenele, restaurante sau hoteluri, pentru zona HoReCa. Compania realizează o varietate de modele de canapele cu tapițerie aparte, fotolii și scaune, mese și birouri din lemn masiv, finisate cu profesionalism și măiestrie. Elegant, minimalist sau îndrăzneț, la BRADUL MĂNECIU regăsești mobilier care să definească stilul dorit.

 

 

Produsele companiei pot fi văzute pe bradul-maneciu.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT