Home / Promo  / Mobilier inovativ custom de la GRAPHTEC

Mobilier inovativ custom de la GRAPHTEC

Proiecte de mobilier unice, design, producție și instalare la tine acasă, iată serviciul complet asigurat de GRAPHTEC, care va fi prezentat la cea de-a 31-a ediție a Târgului de Mobilă, Echipamente și Accesorii BIFE-SIM.

 

De mai bine de 25 ani, GRAPHTEC este o marcă de succes, vizibilă atât pe piața națională, cât și pe cea internațională de mobilier comercial și rezidențial, ce propune numeroase soluții inovative pentru mobilierul viitorului. Permanent în pas cu evoluția tehnologiei și a pieței, compania a știut mereu să se reinventeze și să își surprindă clienții cu produse spectaculoase și de înaltă calitate.

 

 

„Am reușit să transformăm conceptul de mobilier într-un atribut sinonim cu inovația. Lucrând în strânsă colaborare cu clienții, am înțeles importanța celor 3 elemente definitorii ale designului smart, și anume funcționalitatea, estetica și sustenabilitatea. Deținând o linie de producție pe cât de flexibilă, pe atât de performantă, am transformat nevoile clienților noștri, indiferent cât de dificile sau greu de conturat erau, în produse curajoase și relevante, care au depășit sfera unor simple accesorii, și au devenit parte din povestea lor, generând satisfacție și bucurie”, declară Magda Bei, owner GRAPHTEC furniture fits future.

 

 

Producția de mobilier la export aproape că s-a dublat în ultimii 10 ani, iar produsele GRAPHTEC sunt bine primite în mai multe țări, precum Germania, Franța sau Italia.

 

 

„Astăzi am reușit să devenim, în multe țări, adevărați ambasadori ai produselor românești la export, mai ales printr-un marketing creativ, un design nou, prin produse inovative și prin serviciile „all in one company”, servicii de consiliere produs inovativ, pe care partenerii noștri le apreciază”, a completat Magda Bei.

 

 

Compania creează soluții personalizate în materie de mobilier

 

„Oferim consultanță clienților care ne abordează, construim brief-ul împreună, efectuăm relevee la locația proiectului. Serviciul de creație și design vine cu soluții originale și personalizate. Proiectarea și modelarea oferă imaginea viitorului proiect 3D. Pre-producția și producția sunt efectuate cu materialele și tehnologia de ultimă oră de care dispunem. Serviciile de livrare și instalare mobilier, de mentenanță și garanție extinsă încheie un ciclu care a început cu întâlnirea cu clientul și s-a terminat cu folosirea proiectului concret”, explică Magda Bei.

 

 

Soluțiile propuse pot fi studiate pe graphtechome.ro și  graphtec.ro/shop

 

GRAPHTEC vă așteaptă în standul 10, Pavilionul B2, ROMEXPO

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT