Home / Industria Mobilei  / Mobilier din lemn masiv de rășinoase marca BANILEVICI JUNIOR

Mobilier din lemn masiv de rășinoase marca BANILEVICI JUNIOR

BANILEVICI JUNIOR produce dormitoare, mobilă de sufragerie, mic mobilier, dar și produse la comandă. Mobila este realizată integral din lemn masiv, firma nu folosește PAL sau MDF. De asemenea, în producția de mobilier, BANILEVICI JUNIOR utilizează numai lacuri ecologice pe bază de apă.

 

Maria Crăciun, director vânzări BANILEVICI JUNIOR: „În general, mobila din lemn este o mobilă care aduce căldură în locuințele oamenilor, nu este o mobilă greoaie, apăsătoare. Folosim mai ales vopseaua albă, pentru că așa cer clienții noștri: alb în combinație cu mierea, alb în combinație cu nuc sau alb integral. 90% din producția noastră merge pe piața externă. Austria, Germania, Cehia sunt piețele mari pentru care producem. De câțiva ani, participăm la expozițiile interne, pentru a ne deschide și către piața din România.”

 

 

Producătorul de mobilă BANILEVICI JUNIOR, cu sediul în Rădăuți, Suceava, produce mobilă în sistem integrat, de la buștean la produsul finit, pe care o vinde în proporție de 65-70% în Germania.

 

 

Detalii pe site juniorban.ro/mobila

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT