Home / Interviuri  / Mobilier inovativ de la SIMEX

Mobilier inovativ de la SIMEX

CASA MOBILA SIMEX a pregătit o selecție de primă clasă de mobilier din lemn masiv, atât în linie clasică, precum și de inspirație modernă. Prin diversitatea stilurilor estetice abordate de specialiștii SIMEX, la fiecare colecție: Baroc, Renaștere, Rococo, Contemporan, Rustic sau Modern, prin sculptura executată manual pentru fiecare piesă de mobilier, precum și prin intarsia decorativă elegantă, cu motive florale fin aplicate, colecțiile MOBILA SIMEX se adaptează cu ușurință gusturilor ridicate și personalității fiecărui client. Sunt promovate colecțiile consacrate, dar înnobilate cu noua gamă de tapițerie realizată din materiale de calitate.

 

Mobilier din lemn masiv Casa Mobila Simex

 

Dumitru Blaga, președinte SIMEX

Dumitru Blaga, președinte SIMEX: „Avem reacții pozitive după ce publicul de la BIFE-SIM 2017 a văzut noile noastre propuneri de mobilier inovativ. Le vom prezenta și la alte târguri internaționale. O parte dintre ele sunt rezervate pentru târgul de la Moscova, iar anul viitor vom merge la KIEV. În 2018, SIMEX  va veni cu o altă linie de mobilă clasică, pe care o pregătim pentru expoziția de la Köln. Avem în lucru 3 programe noi. Vom merge pe un brand paralel care se numește SelectWood by Simex, care este lucrat împreună cu un arhitect, cu un designer cunoscut in România.”

 

Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex_1 Mobilier din lemn masiv Casa Mobila Simex Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex

 

Specialiștii MOBILA SIMEX urmăresc nu doar să instituie o ambianță deosebit de elegantă și cu mult bun gust, ci și să creeze veritabile concepte de design, în funcție de stilul arhitectural al casei, de așteptările și de dorințele clientului. Toate colecțiile sunt realizate atât la dimensiuni standard, cât și pe configurația solicitată de client.  Designerii și proiectanții MOBILA SIMEX se pot deplasa la domiciliul clienților pentru măsurători, schițe și pentru întocmirea proiectului de lucru.

 

Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex_3 Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex_4 Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex_5 Mobilier_din_lemn_masiv_Casa_Mobila_Simex_6

 

Mai multe informații pe mobilasimex.ro

Citeste și CASA MOBILA SIMEX, mobilă românească din lemn masiv

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT