Home / Promo  / Mobilier de lux made by SIMEX, la Salonul Imobiliar București

Mobilier de lux made by SIMEX, la Salonul Imobiliar București

SIMEX a expus la Milano noua colecție de mobilier Jasmina, un liant între mobila clasică și mobilierul în stil rustic. La show-ul de la Palatul Parlamentului va prezenta și alte piese, din mai multe colecții consacrate de-a lungul timpului. 

 

 

„Colecția Jasmina a fost inspirată de formele clasice, precum și de dorința clienților de a-și mobila casa într-un stil original, cu poveste, revelat de un stil tot mai în vogă astăzi, shabby chic. A devenit astfel un liant între mobila clasică și mobilierul în stil rustic prin material, finisaj și stofă.  Este realizată din lemn masiv, mai exact din esență de stejar periat și finisat. Tapițeria este din stofă cu un conținut bogat de in și bumbac, mai precis fire natur. Ca element central al dormitorului, patul Jasmina se remarcă prin nota de confort, grație liniilor curbe și aspectului modern, tineresc și cald. Noptiera, taburetul, toaleta și rama de oglindă întregesc colecția Jasmina. Elementele sculptate manual, pe toate piesele de mobilier, fac ca această colecție să se preteze atât unei amenajări clasice, cât și unui stil rustic rafinat”, explică designerii colecției.

 

 

Compania din Șimleu Silvaniei a participat la toate expozițiile organizate până acum în România. 

 

Câteva dintre colecțiile consacrate de mobilier ale producătorului român, respectiv Firenze, Yana și Carina, au fost expuse într-un stand frumos amenajat pe o suprafață de 24 mp, la Târgul cu vânzare MOBILA EXPO, care a avut loc în perioada 23-25 martie 2023, la București. Aici au fost prezentate, sufrageria Firenze, care se remarcă printr-o eleganță desăvârșită și este potrivită ca mobilier de protocol, dormitorul Yana, care se pretează pentru a fi mobilierul unui dormitor de tineret și Carina, o colecție deosebit de frumoasă prin stilul său inconfundabil, care atrage atenția datorită ornamentelor decorative sculptate manual. 

 

 

SIMEX este una dintre cele mai longevive fabrici de producție a mobilierului din România, datând din 1947. Colecțiile de mobilier SIMEX pot fi văzute în magazinele proprii din București, Cluj-Napoca, Sibiu, Oradea, dar și în Șimleu Silvaniei, în showroom-ul deschis pentru clienții care doresc să viziteze și fabrica.

 

Toate colecțiile sunt disponibile pe mobilasimex.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT