Home / Design  / Mobilier de grădină inspirat de lumea marină

Mobilier de grădină inspirat de lumea marină

HH-Moray-5-Tortuga-SectionalHOLLY HUNT a lansat de curând o nouă colecție de mobilier de grădină care se încadrează perfect într-un peisaj exotic cu vedere la ocean. Piesele colecției sunt inspirate de animale acvatice și fiecare dintre ele are numele unei anumite specii din adâncuri. Vasta colecție MORAY include 25 de piese, de la canapele și șezlonguri, la o întreagă varietate de mese. MORAY vine cu linii fluide, detalii arhitecturale și textile luxoase neobișnuite pentru mobila de exterior, în așa fel încât, în aer liber, dimensiunea lor estetică este izbitoare.

Evocând anvergura aripilor omonimei sale care trăiește în ocean, Pisica de Mare, atât divanul cât și patul de zi sunt expresia grandorii relaxante. Oferă intimitate, păstrând în același timp un sentiment de luminozitate.

Masa Cașalot este creată din beton turnat și are forma colțuroasă și sălbatică a stâncilor din peisajele marine.

Piesa de bază în peisajul colecției MORAY, Tortuga Sectional, canapeaua-colțar  care poartă numele celebrei insule din Haiti, dar și a Broaștei Țestoase, conferă impact vizual și confort maxim oriunde ar fi plasată.

 

HH-Moray-8-MantaRayDayBed HH-Moray-9-MantaRayDivan HH-Moray-11-TortugaSectional HH-Moray-12-TortugaLoungeChair HH-Moray-13-PesoDiningTable HH-Moray-14-MeduseRoundCocktailTable HH-Moray-15-MeduseRectangularCocktailTable HH-Moray-17-PlanktonRoundSideTable

HH-Moray-18-CachalotCocktailTable-Jonathan-Allen

 

Cu o armonioasă combinație între simetrie și asimetrie, Masa Recif are un blat grațios și neted plasat pe o bază metalică sculpturală.

Fotografii: Paul Warchol & Jonathan Allen

sursa: design-milk.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT