Home / Design  / Mobilă transformer, acționată printr-un simplu click

Mobilă transformer, acționată printr-un simplu click

Mania „mobilei-la-cutie” continuă să fie destul de populară, mai ales că designerii au început să găsească soluții din ce în ce mai fiabile de montare și de transformare a ei. O firmă, lansată recent în Silicon Valley din California, și-a propus să adauge mai multă versatilitate pieței cu un triptic de mobilier care oferă o gamă mai largă de aplicații decât cea obișnuită.

 

 

Compania este numită GJEMENI și vinde o linie de mobilier care include o canapea, un scaun și un otoman cu design unic și materiale de bună calitate. Cu caracteristici care includ spumă de memorie stratificată, tehnologie pentru lipirea pielii și pentru reglarea temperaturii, precum și opțiuni pentru comenzi, aceste piese de mobilier ar putea fi foarte atractive pentru adulții activi urbani și pentru generațiile mai tinere care au început să trăiască pe cont propriu.

 

 

Canapeaua a fost proiectată de o întreagă echipă interdisciplinară de designeri, ingineri și specialiști în chinestezie care au conlucrat pentru a adopta mai mult de o duzină de poziții diferite în vederea sporirii confortului și flexibilității. Părțile laterale ale canapelei se duc în sus și în jos, în timp ce spatele coboară, transformând întreaga piesă de mobilier într-un pat confortabil.

 

 

Sursa: www.digitaltrends.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT