Home / Design  / MOBILA SIMEX, mobilă românească din lemn masiv

MOBILA SIMEX, mobilă românească din lemn masiv

Pentru ediția din acest an a târgului cu vânzare MOBILA EXPO, CASA MOBILA SIMEX a pregătit o selecție de primă clasă de mobilier din lemn masiv, atât în linie clasică, precum și de inspirație modernă.

canapea fotolii stil lemn masiv Simex Cleopatra_hol Mobila lemn masiv Simex Firenze - sufragerie - 1

Prin diversitatea stilurilor estetice abordate de specialiștii SIMEX, la fiecare colecție: Baroc, Renaștere, Rococo, Contemporan, Rustic sau Modern, prin sculptura executată manual pentru fiecare piesă de mobilier, precum și prin intarsia decorativă elegantă, cu motive florale fin aplicate, colecțiile MOBILA SIMEX se adaptează cu ușurință gusturilor ridicate și personalității fiecărui client.

Mobila lemn masiv Simex Plasma-Regina Mobila Simex Hol-Cezar

Specialiștii SIMEX urmăresc nu doar să instituie o ambianță deosebit de elegantă și cu mult bun gust, ci și să creeze veritabile concepte de design, în funcție de stilul arhitectural al casei, de așteptările și de dorințele clientului. Toate colecțiile MOBILA SIMEX se realizează atât la dimensiuni standard, cât și pe configurația solicitată de client. Designerii și proiectanții SIMEX se pot deplasa la domiciliul clienților pentru măsurători, schițe și pentru întocmirea proiectului de lucru.

Mobila Simex Tineret_Firenze Mobila sufragerie lemn masiv Simex

Și în ediția din acest an a târgului MOBILA EXPO, cei care vizitează standul SIMEX pot explora un decor cu adevărat select, compus dintr-o varietate de modele de dormitoare, sufragerii, baruri, holuri, care vor fi aduse în atenția vizitatorilor.

Mobila Simex Poesis-plasma

Nu vor lipsi nici ofertele speciale, astfel că pe toata perioada expoziției, clienții beneficiază de reduceri substanțiale pentru mobilierul expus în standul SIMEX, precum și la mobilierul care va fi comandat din cataloagele de prezentare.

Mobila alba sufragerie Simex Cora - 8

CASA MOBILA SIMEX participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

 

www.mobilasimex.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT