Home / Interviuri  / Mobilier pentru locuințe, hoteluri și instituții publice de la MOBEX

Mobilier pentru locuințe, hoteluri și instituții publice de la MOBEX

Mobex, de la mobilă sculptată la mobilă modernă

 

Mobilă_sculptată_Mobex_7

 

Designerii și specialiștii din atelierul de proiectare MOBEX au pregătit concepte noi de mobilă, care se integrează perfect în tendințele europene de design pentru mobilierul contemporan.

 

DANIEL EGRI, director general MOBEX

DANIEL EGRI, director general MOBEX, Târgu Mureș: „Anul acesta am venit cu mai multe programe noi, pentru că încercăm să acoperim o plajă cât mai mare de clienți: de la mobilă sculptată, cu intarsie, foarte complexă și scumpă gen Baroc, până la o mobilă mai simplă, mai ușoară, mai modernă, pe finisaje natur sau ivoire, culori calde, culori care sunt la modă. De exemplu, garnitura El Greco are un succes deosebit, este foarte elegantă și foarte la modă, se pretează și concurează orice garnitură din gama ei de preț din Italia, unde sunt principalii noștri concurenți. Are un succes deosebit si la clientela din piața de Est, zona Kazahstan, zona Moscova, chiar și Ucraina. Suntem bucuroși că am venit cu un produs care să satisfacă atât de multe cerințe. De asemenea, avem și o gamă medie, o gamă de mobilă de calitate, rezistentă, foarte funcțională, care se adaptează la clientela cu un venit mediu, mă refer la cei care nu dispun neapărat de o casă imensă cu spații generoase, la oamenii care preferă un apartament, o casa de 120-140 mp.”

 

 

Modelele MOBEX sunt creații proprii, dar compania execută și mobilier după proiectele clienților

 

Mobilierul de artă, de cele mai multe ori fiind mobilă sculptată, redă cu fidelitate elementele caracteristice stilurilor istorice, realizând o atmosferă de rafinament, eleganță și apartenență la mai multe epoci. Mobilierul pentru hoteluri este personalizat pentru fiecare obiectiv în funcție de amplasare, grad de complexitate, design-ul dorit de beneficiar.

 

Mobilă_sculptată_Mobex Mobilă_sculptată_Mobex_4 Mobilă_sculptată_Mobex_5

 

Lemnul este elementul de bază în creațiile MOBEX

 

Fiecare produs MOBEX conține lemn masiv. Există produse realizate exclusiv din lemn masiv, dar și piese de mobilier realizate din lemn combinat cu elemente de PAL, PANEL, MDF. Pentru mobila de artă cel mai utilizat lemn este paltinul. Fagul este folosit pentru mobilierul clasic, dar se utilizează și stejar, cireș, tei și plop. Furnirele folosite sunt cireș, fag, nuc, paltin, tei, mahon și diferite specii exotice.

 

Mobilă_sculptată_Mobex_1 Mobilă_sculptată_Mobex_3 Mobilă_sculptată_Mobex_6

 

Mai multe info pe site-ul companiei mobex.ro

Citește și Mobex Târgu Mureș se reinventează

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT