Home / Focus  / Mobila regală care se potrivește în orice casă

Mobila regală care se potrivește în orice casă

belly-desk-by-steuart-padwick

 

Prințul George și Prințesa Charlotte au acum parte de multă veselie și culoare în camera lor, datorate noului mobilier creat special pentru cele mai tinere vlăstare regale de designerul englez Steuart Padwick, câștigătorul concursului organizat de Societatea Worshipful de Mobilier Makers, cu ocazia aniversării zilei de naștere a lui Charlotte.

 

Este vorba despre setul de masă cu scaune miniaturale “Cambridge”, un mobilier reprezentativ pentru designerul al cărui slogan este “Designs to make you smile”.

 

Intr-adevăr, delicioasa combinație cromatică de galben strălucitor, roșu regal, verde și albastru îți aduce zâmbetul pe buze, dar te încântă, deopotrivă, acuratețea și inventivitatea cu care a fost realizat acest distractiv mobilier, în același timp multifuncțional și interactiv.

Piesele sunt executate din stejar masiv vopsit în culori de ulei pe baza de ceară, special preparate, iar scaunele tapițate cu piele au fost realizate printr-un proces de îndoire cu abur, pana la limita extremă.

Prințișorii au fost atât de incântați de noua lor mobilă încât Kate a trimis designerului o scrisoare de mulțumire.

 

La fel de amuzante sunt și birourile, mesele, scaunele, întregul mobilier marca Steuart Padwick, toate piesele de mobilier proiectate de designer fiind un amestec de minimalism al formei și cromatica vie.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT