Home / Industria Mobilei  / Mobila pastel, creată să dureze

Mobila pastel, creată să dureze

Aventura ATELIERULUI PASTEL a început în 2015, când tânărul cuplu Daniela și Alexandru Zăbavă au preluat afacerea cu lemn a familiei. Visul lor de a combina calitatea, frumusețea și confortul în piese de mobilier care să dureze a devenit realitate, iar astăzi mobila Pastel transformă casa fiecărui client într-un cămin cu personalitate, plin de căldură, în locul în care se regăsește armonia fiecărei zile și se clădesc amintiri frumoase.

 

 „Ceea ce este frumos și bine lucrat rămâne pentru toată viața” (Daniela Zăbavă)

 

Frumusețe si meșteșug

 

Fabrica este situată în Dobrogea, la Babadag, locul în care familia a făcut primii pași în afaceri în anul 1998. Aici se lucrează fiecare piesă de mobilier în lemn solid, preponderent de tei, cu mâini pricepute de meșteșugari ce acordă atenție si celui mai mic detaliu.

 

 

Fiecare proiect de mobilier este unic, creat special pentru clienții Pastel, în culori inspirate de frumusețea naturii și cu materiale de foarte bună calitate. Arta meșteșugărească se împletește perfect cu noile tehnologii pentru a crea acele piese de mobilier care să reziste trecerii timpului și să fie îndrăgite, fie că este vorba de mobilă pentru living, dormitor sau bucătărie.

 

Prietenoși cu natura

 

Compania se străduiește să producă mobila Pastel cu o amprentă de carbon cât mai mică posibil. „Cu ajutorul fondurilor norvegiene acordate prin Innovation Norway, am inițiat recent un proces de ecologizare a producției, care va reduce și mai mult amprenta de carbon a produselor fabricate”, explică Daniela Zăbavă.

 

 

Flexibilitate si seriozitate

 

PASTEL are abilitatea de a executa proiecte de mobilier atât pentru clienți privați, cât și pentru diverse companii ce își doresc ceva diferit și de foarte bună calitate (boutique hoteluri, cofetării, spații birouri, showroom-uri). Pe lângă atenția la calitatea pieselor, firma are un respect deosebit pentru clienți și pentru munca meșteșugită a echipei. Seriozitatea cu care duce la îndeplinire fiecare proiect este una dintre cele mai apreciate însușiri ale echipei PASTEL.

 

 

Detalii despre produsele companiei pe mobilapastel.ro și pe facebook.com/mobilapastel

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT