Home / Industria Mobilei  / Mobilă modulară pentru toate vârstele

Mobilă modulară pentru toate vârstele

Producătorul de mobilă modulară EDKA modular furniture și-a început activitatea în 2018. Realizează produse de casă fără a utiliza lemn, fier sau altă structură rigidă. Scopul îl reprezintă eliberarea spațiului, crearea senzației de libertate, confort și ușurință, în fiecare casă.

 

Managementul companiei susține că materia primă folosită este ecologică. Consideră că mobila modulară reprezintă viitorul, de aceea a extins continuu gama de produse: canapele, fotolii, colțare, module, cuburi, banchete, șezlonguri, seturi distractiv-educaționale, paturi pentru copii, pernuțe decorative, saltele. Toată mobila este transformabilă, se desface ușor pentru a putea fi utilizată pentru somn sau relaxare. Husele sunt detașabile, pot fi curățate sau înlocuite.

 

Mobilă cu un pachet mare de avantaje: 

 

siguranță – lipsa elementelor dure în mobilă

 

durabilitate – datorită spumei poliuretanice calitative și potrivite corect, se poate utiliza zilnic, fără a se modifica sau deteriora

 

ușurință – având greutatea redusă, mobila nu necesită servicii speciale de transport sau de asamblare, fiind ușor de mutat prin locuință

 

transformabilitate – soluționează problema spațiilor restrânse, printr-o singură mișcare se transformă în pat

 

accesibilitate – prețurile la mobila modulară sunt foarte accesibile și avantajoase

„Toate elementele pe care le utilizăm pentru realizarea mobilei  EDKA sunt din spumă flexibilă (poliuretan). Spuma poliuretanică flexibilă oferă durabilitate, confort și o susținere potrivită, pentru utilizarea mobilei zi de zi. Nu folosim lemn sau fier, toate produsele noastre fiind prietenoase cu mediul. Utilizăm doar spumă de cea mai înaltă calitate și tehnologii sofisticate, pentru ca produsul final să fie calitativ și durabil”, declară managementul companiei.

 

 

Produsele pot fi testate în magazinele din București

 

➡️bul. Ghencea 126-133, HD Mall

➡️şos. Pantelimon 286, magazin „Casa Emma”

📞 +40723037412

 

Dar pot fi văzute pe

instagram.com/edkamodularfurniture 

facebook.com/edkafurnitureromania

și comandate pe edka.ro.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT