Home / Industria Mobilei  / Mobilă inspirată de Centenar la BIFE-SIM 2018

Mobilă inspirată de Centenar la BIFE-SIM 2018

Compania AGACHE a avut cel mai românesc stand la BIFE-SIM 2018. Parcă ruptă din tradiție și natură, mobila produsă de AGACHE a atins inimile vizitatorilor.

 

Andreea Agache, director vânzări AGACHE: „Anul acesta ne-am inspirat din tot ceea ce înseamnă țara noastră, din tot ce înseamnă România noastră frumoasă. Cu ocazia centenarului am hotărât sa sărbătorim și noi cumva cei 100 de ani de la marea Unire, așa că piesa de rezistență din standul nostru este harta României unite, formată din tabureți.  Toate celelalte produse pe care noi le avem în stand sunt inspirate din anumite elemente din natură care nouă ne plac în România. Un colțar care reprezintă pădurile de un verde aprins, un colțar cu șezuturile vălurite care reprezintă marea, diferite nuanțe de gri care reprezintă orașele. Noi consideram că România este frumoasă și că ne poate inspira să facem lucruri minunate.”

 

 

Compania AGACHE produce mobilier și tapițerie, oferind clienților posibilitatea de a realiza modele la comandă, în funcție de dimensiunile și materialele preferate, fără ca acest lucru să influențeze în mod semnificativ prețul final al produsului.

 

 

AGACHE si-a început activitatea în 1994, având de-a lungul anilor o dezvoltare continuă. Este o firmă cu capital integral privat, membră a Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Camerei de Comerț și Industrie Timișoara.

 

 

Produsele realizate de compania AGACHE pot fi văzute pe agache.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT