Home / Design  / Mobila holografică marca Six N. Five duce designul scandinav în viitor

Mobila holografică marca Six N. Five duce designul scandinav în viitor

Studioul de design din Barcelona – Six N. Five – dezvăluie un concept complet nou de mobilier care combină formele exagerate și neașteptate cu materialele holografice. Instituind termenul „holo-scandinav”, colecția sărbătorește designul scandinav de la jumătatea secolului, prin linii curate și texturi organice.

 

Six N. Five au mers pe talentul designerului industrial brazilian Artur de Menezes, care a proiectat mobila în timp ce era intern la studio. Colecția cuprinde scaune, mese și canapele, toate realizate din materiale holografice care radiază o strălucire irizantă sub lumina moale în care este fotografiată.

 

 

Din păcate, colecția nu este disponibilă încă pentru că nu este reală. Ca la cele mai multe proiecte de mobilier Six N. Five, imaginile sunt doar conceptuale, chiar dacă se bazează pe produse din viața reală.

 

 

Six N. Five este un studio de design contemporan specializat în materiale vizuale și clipuri video pentru viața de zi cu zi, cu un stil curat și modern, care vorbește despre o estetică a momentului. Au observat în piață o breșă în oferirea de servicii CGI (Common Gateway Interface) specializate, creând campanii pentru nume mari precum Nike, Rimowa și Samsung.

 

 

„Am constatat că în ultimii ani am avut o mulțime de comenzi de la branduri de mobilier și interioare. De obicei, rolul nostru este limitat la mediul înconjurător, prin crearea conceptului și/sau stabilirea designului în cazul în care produsele sunt vii. În acest an am vrut să mergem mai departe, astfel încât, pe lângă conceptul, direcția artistică și conceperea designului, am proiectat mobila în sine și, în acest fel, am făcut toată treaba.”, a declarat directorul Six N. Five, Ezequiel Pini.

 

 

Sursa: designboom.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT