Home / Design  / MOBILA GRANDEAUR, mobilier din stejar masiv

MOBILA GRANDEAUR, mobilier din stejar masiv

La MOBILA EXPO prezentăm colecția GASCONE, realizată integral din stejar masiv, care poate aduce un suflu clasic reinterpretat oricărui interior. Fiind o expoziție cu vânzare, oferim reduceri speciale tuturor celor care vor comanda produsele noastre de mobilier. Piața din România este foarte importantă pentru noi! Suntem deosebit de încântați de reîntoarcerea cumpărătorilor români de mobilă către amenajările din lemn masiv. În acest an, intenționăm să diversificăm producția prin realizarea unui număr cât mai mare de produse de mobilier unicat.

 

MOBILA GRANDEAUR 1

 

Lemnul de stejar este un lemn prețios, care, uscat natural, este perfect pentru realizarea mobilei de lux. Îmbinând cu succes măiestria tehnicienilor francezi cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, am realizat o gamă largă de mobilier din lemn masiv, în stil clasic și modern. Finisajele manuale pe bază de ceară solidă sau lichidă, similare celor practicate în antichitate, dau unicitate produselor noastre și le fac deosebit de atrăgătoare.

 

MOBILA GRANDEAUR 2

 

MOBILA GRANDEAUR participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

 

http://www.grandeaur.ro/

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT