Home / Promo  / MOBILA EXPO – Târg de mobila cu vânzare, 8-11 martie 2018

MOBILA EXPO – Târg de mobila cu vânzare, 8-11 martie 2018

ALPROM, ATELIER METAL CRETIV, BANILEVICI JUNIOR, BUCIN MOB, CASA MOBILA SIMEX, CREATIVE CONCEPT, KITCHEN PRO, EUROCOMFIL INVEST, FĂGETUL DEAC, FORTIS CO, ITA PRODUCTION, YANKEELAND, MOBILA GRANDEAUR, QUADRA INVEST, MOBELLA SOLUTIONS, MOBICORD IMPEX, MODERN GLASS ART, MORGAN & WEBER, NEKY GRUP,  NETT FRONT, RUSPIN HOME, SARMEXIN, SIPRO TRADING, SOLID OAK EXPERT, SIC-NRG, SPIRALWOOD, SZEL MOB, UV FOREST, VAPEKS, VINOTTI ROMTRADE participă la cea de-a 4-a ediție a târgului de mobilă cu vânzare, MOBILA EXPO.

 

Evenimentul se adresează publicului larg, care va găsi o mare varietate de mobilier clasic și modern, bucătarii, canapele, fotolii, saltele, dar și mobilier pentru spații publice. Noutatea absolută pe care MOBILA EXPO o aduce pe piața târgurilor de profil din Romania este faptul ca vizitatorii vor putea achiziționa cu ușurință produsele expuse și, în același timp, vor beneficia de oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestării, pentru comenzile și contractele încheiate în târg.

 

În acest an, MOBILA EXPO se va desfășura într-unul dintre noile spatii expoziționale pe care Romexpo le-a inaugurat în toamna anului 2017 – Pavilionul B1! Având o suprafață totală de 11.905 mp, pavilionul B1 este locul ideal pentru găzduirea târgurilor și expozițiilor de talie internațională.

 

Manifestarea are tematica complementară expozițiilor ce se vor desfășura în aceeași perioadă în pavilioanele alăturate, respectiv Construct Expo, Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Antique Market.

 

Aceste expoziții de referință au reunit la ediția precedentă peste 480 de companii expozante din 21 țări, pe o suprafață de 18.000 metri pătrați și un număr de 20.000 de vizitatori, atât specialiști, cât și public larg.

 

Evenimentul este organizat de ROMEXPO, în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din Romania, Asociația Producătorilor de Mobilă din Romania – APMR și Asociația Clubul Roman de Mobilă – ACRM și are loc în perioada 8 – 11 Martie 2018.  

 

Pentru detalii suplimentare:

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR
APMR Mobil: 0722 376.989; Fax: 021 315.51.50
Email: gchise@industriamobilei.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT