Home / Design  / MOBILA EXPO la ROMEXPO, BUCUREȘTI

MOBILA EXPO la ROMEXPO, BUCUREȘTI

Câteva zeci de producători de mobilă și comercianți, membrii APMR, participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară începând de azi, 23 martie până duminică, 26 martie 2017, la ROMEXPO.

 

 

Program de vizitare:

23 – 25 martie: 10,00 – 18,00

26 martie: 10,00 – 16,00

 

AMI WHITE MOBILA – FIECARE PROIECT ESTE O POVESTE

 

AMI WHITE MOBILA, companie în proces de dezvoltare, produce și comercializează paturi handmade, realizate la comandă, de tip BOXSPRING, respectiv paturi cu două straturi de arcuri împachetate individual: unul în somieră și unul în saltea, precum și paturi BOXSPRING cu ajustare electrică prin telecomandă wireless, utilizând o tehnologie inovativă prin care se dorește oferirea unui confort superior. Viziunea companiei este orientată în realizarea dormitorului ideal pentru fiecare persoană.

 

Clientul are posibilitatea de a-și personaliza atât conținutul patului și al saltelei (fiecare jumătate a patului se personalizează în funcție de greutatea și înălțimea fiecărui partener, conținutul acesteia cuprinzând diferite tipuri de arcuri: tari, medii, moi), cât și dimensiunea, designul și culorile patului în funcție de dorințele și personalitatea clientului.

 

Suntem orientați spre nevoile clienților noștri, iar paturile sunt special gândite și create pentru a satisface cele mai pretențioase gusturi. Un pat BOXSPRING AMI WHITE cuprinde aproximativ 2000 de arcuri împachetate individual. Împachetarea individuală a arcurilor le permite acestora să acționeze independent, adică să se plieze individual sub acțiunea presiunii corpului, iar interconectarea lor face ca acestea să rămână în poziția inițială, lungind viața saltelei. Astfel, persoana de lângă nu simte nicio mișcare a partenerului.

www.amiwhite.ro

pat intreg cu tapet+parchet+covor-2

 

 

CASA NORA, IDEE-PROIECT-REALIZARE

 

Echipa CASA NORA propune o linie de mobilier elegant pentru bucătărie, living sau dormitor, executat la comandă și abordabil ca raport calitate-design-preț.

 

Marinela Stoian, general manager CASA NORA: „După succesul pe care l-au avut produsele noastre la BIFE-SIM 2016, ne-am hotărât să ne revedem și în această primăvară la MOBILA EXPO 2017. Mobilăm cele mai elegante case din România, personalizăm fiecare proiect folosind numai materiale de bună calitate și ne bazăm pe priceperea specialiștilor noștri. În anul 2003 am înființat compania ca răspuns al cererii de mobilă de calitate pe piața românească, făcută după specificațiile clientului. De aceea sloganul nostru este: “Idee – Proiect – Realizare“. Am început într-un mic atelier cu doi angajați, având ca obiectiv stabilit de la început să facem orice pentru a mulțumi clientul. Am angajat designeri de mobilier talentați, care creează modele unicat pentru clientela noastră. Pentru calitate maximă, am ales întotdeauna atent materialele și accesoriile cu care echipăm produsele.”

www.casanora.ro

 

Mobila CASA NORA

 

TU VII CU IDEEA, EverArt ÎȚI CREEAZĂ CANAPEAUA LA CARE AI VISAT

 

MARIANA CONEA, dir. gen. EVERART: „Este de fiecare dată o provocare și o bucurie să îmbinăm inspirația designerului cu respectarea dorințelor clienților noștri și să ne delectăm împreună de rezultatul creației.”

 

Compania EverArt participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la București.

EverArt, un alt mod de a împlini vise!

www.everart.ro

canapele_chesterfield EVERART

 

FURNITURE by QUADRA

 

MOBILA EXPO este una dintre cele două mari ocazii în care ne întâlnim cu publicul din România și în care dorim să arătăm câteva dintre multele posibilități de integrare a mobilierului nostru în interioare primitoare și de un farmec aparte.

 

Pe scurt, Furniture by Quadra înseamnă mobilier în stilul rustic: comode, dulapuri, vitrine, biblioteci, birouri, mese și scaune, fotolii și canapele tapițate cu stofe și piele, dar și o linie completă de corpuri de bucătărie, în total peste 300 de modele care pot fi utilizate atât în amenajările interioare din locuințe, cât și în proiecte tip HORECA.

 

Fiecare dintre produsele prezentate în cataloage poate fi comandat în diverse culori de vopsea sau tapițat într-o varietate de stofe sau piele, dar poate fi  realizat și cu materialul de acoperire furnizat de către client. Astfel, fiecare comandă devine unică, putându-se adapta la diverse gusturi și așteptări.

 

Producția este destinată în principal exportului, dar sunt onorate și cererile venite din România prin intermediul OUTLET-ului din Târgoviște sau prin magazinele partenere din România. 2017 va fi un an în care intenționăm să ne intensificăm colaborările pe piața românească.

www.by-quadra.ro

bucatarie Quadra 1

 

 

METAL SUFLAT CU IMAGINAȚIE – METAL CREATIV

 

 

Compania H METAL prezintă la MOBILA EXPO trei colecții: TRADIȚIONAL, MOSES-MOBILIER CU VIAȚĂ și INDUSTRIAL. Piesele din linia TRADIȚIONAL sunt realizate din tablă de oțel cusută manual cu motive tradiționale românești, începând de la bănci și mese până la casete decorative și ceasuri de perete. Este o colecție care a cucerit publicul încă de la primul eveniment la care am participat – atât datorită motivelor folclorice care au o încărcătură aparte, cât și datorită tehnicii inovative a cusutului pe tablă.

 

Linia MOSES-MOBILIER CU VIAȚĂ a fost realizată în parteneriat cu studioul de arhitectură și design Studio 2.1, echipă formată din arhitecții Cristina Ionescu si Radu Cârâim. Această colecție are la bază conceptul mobilierului „viu”, ce integrează elemente naturale precum lemnul, plante – mușchi sau licheni stabilizați. Așa am ajuns să creăm măsuțe de cafea, ceasuri de perete, corpuri de iluminat sau litere decorative, toate cu licheni. Linia a fost inspirată de biochimic design, concept care presupune mai mult decât aducerea naturii în interior, înseamnă reconectarea la natură prin lumini naturale, spații cu priveliști, plante, materiale și texturi naturale. Produsele din linia INDUSTRIAL sunt realizate în principal din metal și din lemn masiv, diverse combinații de profile – obținute prin procedee metalurgice ce se utilizează de regulă în construcțiile metalice – împreună cu lemn finisat sau parțial cu margini naturale, nuanțat în diferite culori. Aceste piese sunt ideale atât pentru acasă, cât și pentru tot ce înseamnă HoReCa – baruri, cluburi, restaurante.

 

La această expoziție vom avea lansarea în premieră a celui mai recent produs al nostru, care ne este foarte drag, și anume setul CHITARA, compus din masă de bar și patru scaune. Iubitorii de muzică își vor putea aduce astfel una dintre pasiunile lor și în design-ul propriului spațiu. Masa este realizată din tablă și lemn masiv vopsit în culori antichizate, iar corzile chitarei sunt confecționate din inox. Banca și scaunele sunt prelucrate din țeavă rectangulară de oțel vopsit, blatul din lemn masiv fiind vopsit în culori antichizate. Așa cum v-am obișnuit și în trecut pe perioada târgului vom avea și promoții la majoritatea produselor expuse.

www.metal-creativ.ro

set mobilier chitara

 

 

MOBILA GRANDEAUR, MOBILIER DIN STEJAR MASIV

 

 

La MOBILA EXPO prezentăm colecția GASCONE, realizată integral din stejar masiv, care poate aduce un suflu clasic reinterpretat oricărui interior. Fiind o expoziție cu vânzare, oferim reduceri speciale tuturor celor care vor comanda produsele noastre de mobilier. Piața din România este foarte importantă pentru noi! Suntem deosebit de încântați de reîntoarcerea cumpărătorilor români de mobilă către amenajările din lemn masiv. În acest an, intenționăm să diversificăm producția prin realizarea unui număr cât mai mare de produse de mobilier unicat.

 

Lemnul de stejar este un lemn prețios, care, uscat natural, este perfect pentru realizarea mobilei de lux. Îmbinând cu succes măiestria tehnicienilor francezi cu tehnologiile moderne de procesare a lemnului, am realizat o gamă largă de mobilier din lemn masiv, în stil clasic și modern. Finisajele manuale pe bază de ceară solidă sau lichidă, similare celor practicate în antichitate, dau unicitate produselor noastre și le fac deosebit de atrăgătoare.

http://www.grandeaur.ro/

MOBILA GRANDEAUR 1

 

 

MOBILA SIMEX, MOBILĂ ROMÂNEASCĂ DIN LEMN MASIV

 

 

Pentru ediția din acest an a târgului cu vânzare MOBILA EXPO, CASA MOBILA SIMEX a pregătit o selecție de primă clasă de mobilier din lemn masiv, atât în linie clasică, precum și de inspirație modernă.

 

Prin diversitatea stilurilor estetice abordate de specialiștii SIMEX, la fiecare colecție: Baroc, Renaștere, Rococo, Contemporan, Rustic sau Modern, prin sculptura executată manual pentru fiecare piesă de mobilier, precum și prin intarsia decorativă elegantă, cu motive florale fin aplicate, colecțiile MOBILA SIMEX se adaptează cu ușurință gusturilor ridicate și personalității fiecărui client.

 

Specialiștii SIMEX urmăresc nu doar să instituie o ambianță deosebit de elegantă și cu mult bun gust, ci și să creeze veritabile concepte de design, în funcție de stilul arhitectural al casei, de așteptările și de dorințele clientului. Toate colecțiile MOBILA SIMEX se realizează atât la dimensiuni standard, cât și pe configurația solicitată de client. Designerii și proiectanții SIMEX se pot deplasa la domiciliul clienților pentru măsurători, schițe și pentru întocmirea proiectului de lucru.

 

Și în ediția din acest an a târgului MOBILA EXPO, cei care vizitează standul SIMEX pot explora un decor cu adevărat select, compus dintr-o varietate de modele de dormitoare, sufragerii, baruri, holuri, care vor fi aduse în atenția vizitatorilor.

 

Nu vor lipsi nici ofertele speciale, astfel că pe toata perioada expoziției, clienții beneficiază de reduceri substanțiale pentru mobilierul expus în standul SIMEX, precum și la mobilierul care va fi comandat din cataloagele de prezentare.

www.mobilasimex.ro

Mobila Simex Poesis-plasma

 

 

SARMEXIN, MOBILĂ DE LUX DIN LEMN MASIV

 

 

SARMEXIN, unul dintre cei mai cunoscuți producători de mobilă de lux din România, participă la târgul de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO organizat la ROMEXPO, în perioada 23 și 26 martie.

 

Ileana Blidar, director economic SARMEXIN Satu Mare: „Venim la târg cu sufrageria alb patinat, denumită ATENA și îndrăgită de tineri, dar și cu un nou model de dormitor, BERGEN, care acum are încorporată în pat o ladă pentru lenjerie, deci este rabatabil. Fiind un târg de mobilă cu vânzare am pregătit promoții atractive, respectiv reduceri de 25% la produsele achiziționate/comandate în timpul expoziției. Avem și surprize pentru copii, jucării din lemn, lucrate manual. Abia așteptăm să ne întâlnim cu vizitatorii, să le povestim despre produsele noastre.”

 

SARMEXIN produce mobilă de lux din lemn masiv: dormitoare, sufragerii, holuri, canapele, grupe de colț, bucătarii, camere tineret, scaune, mese și jucării din lemn. Deși majoritatea producției este destinată exportului: Germania, Austria, Anglia, Franța, politica actuală a SARMEXIN este reorientarea către piața românească.

 

www.sarmexin.ro

sarmex in 3

 

 

SIPRO, MOBILĂ PE GUSTUL TĂU

 

 

Compania SIPRO are planuri mari pentru aceasta ediție MOBILA EXPO.

Ionel Grațianu, director general SIPRO: „Venim cu brandul SPIROS, mobilă clasică de bucătărie. Vom expune patru stiluri de mobilier, de la cel simplu cu linii clare și drepte, trecând prin cel rustic și ajungând la stilul elaborat cu pilaștri, cornișe și sculpturi integrate în bucătărie. Pentru această ediție avem și o lansare a unui brand nou de mobilier, o linie pentru tineret, unde prețul este pe primul plan, dar calitatea rămâne foarte bună. De asemenea, vom lansa un card de fidelitate și vom avea reduceri însemnate de preț pentru cei ce ne vizitează la târg.”

 

Pentru SIPRO piața din România este foarte importantă, iar Bucureștiul este principalul loc de desfacere. În consecință, eforturile companiei sunt îndreptate în această direcție.  

 

Ionel Grațianu, director general SIPRO: „ În acest an dorim să ne consolidăm prezența în piața internă și să ne poziționăm ca un important furnizor de bucătării clasice și mobilier făcut pe comandă. Dorim să dezvoltăm o linie nouă de producție de bucătării pentru dezvoltatori imobiliari, mobilier cu buget redus, dar de bună calitate.”

www.sipro.ro

_DCF6614

 

 

SPIRALWOOD, ARTA CREĂRII DE SCĂRI ȘI BALUSTRADE

 

 

MOBILA EXPO este o ocazie pentru noi să prezentăm scările de lux, baluștrii unicat, personalizați, tip torsadă sau în stil colonial. Avem și o promoție pentru scările noastre unice cu baluștrii tip spirală: cine lansează o comandă în timpul expoziției primește un discount de 10%. Piața din România este foarte importantă pentru noi, clienții noștri și cei interesați ne întâlnesc, în fiecare an, la expozițiile de profil. Produsele noastre, prelucrate cu mare atenție, se pot găsi pe piață de 25 de ani, mai nou sub brandul SPIRALWOOD, ca marcă înregistrată.

 

Materia primă se selecționează imediat după tăiere și ajunge în atelierele noastre la cea mai bună calitate. Produsele noastre au la bază lemnul de fag, dar la comandă prelucrăm și alte tipuri de material. În majoritate, piesele sunt realizate artizanal, astfel că nici cea mai mică greșeală nu trece neobservată de meșterii noștri.

www.spiralwood.ro

SPIRALWOOD scara interioara Panorama

 

UV FOREST, CULTURA CALITĂȚII ȘI DESIGNULUI

 

 

Toată gama noastră de producție, de la scaune clasice și moderne, fotolii și canapele, comode, până la mic mobilier este structurată pe această filosofie. În procesul de producție folosim lemnul masiv de fag prelucrat printr-o tehnologie modernă, dar utilizăm și munca artizanilor noștri. Finisajele și tapițeria sunt executate în funcție de cerințele clienților conform sloganului „Totul este posibil”.

 

Produsele noastre sunt destinate atât pentru piața internă, cât și pentru piața externă și înnobilează atât spații de locuit, cât și hoteluri și restaurante.

www.uvforest.ro

canapea UV FOREST

 

ZETAM PLM, FURNITURE MANUFACTURING

 

 

Pentru vizitatorii expoziției cu vânzare MOBILA EXPO propunem în acest an dormitorul MILANO, o gamă de produse executată cu exigență, într-o combinație de lemn masiv de brad și MDF. Recomandăm finisajul reinweiss. Garnitura este alcătuită din următoarele produse: pat dublu în 3 dimensiuni, dulap haine cu două și cu trei uși, noptieră, comodă TV, comodă cu 4 sertare, băncuță, oglindă, masă de toaletă/birou, scaun tapițat.

 
Garnitura MILANO poate fi achiziționată pe seturi de produse, potrivite fiecărui client, dar și separat, pe corpuri. În același stil, vor fi expuse garnituri pentru living și sufragerie.

 

 

ZETAM propune o gamă largă de mobilier individual și garnituri executate din lemn masiv din diverse esențe: brad, cireș, stejar, paltin, tei, finisate cu materiale ecologice, care fac ca mobilierul produs să fie natural și sănătos.

www.zetam.ro

Mobila lemn ZETAM

Review overview
1 COMMENT
  • Alina septembrie 23, 2019

    Romexpo este unul dintre cele mai prietenoase spatii de intalnire intre firma noastra, Moldwood, si clientii nostri. :Participam de ani de zile la targurile de mobilier organizate la Romexpo si prezentam clientilor cele mai noi produse pe care le avem in portofoliu: canapele, mese si scaune, dormitoare complete din lemn masiv.

POST A COMMENT