Home / Promo  / MOBILA EXPO, evenimentul de home&deco al primăverii, prinde contur

MOBILA EXPO, evenimentul de home&deco al primăverii, prinde contur

10 companii de mobilă, decorațiuni și accesorii și-au anunțat participarea la MOBILA EXPO, târg cu vânzare, parte a conceptului #TotulPentruCasaTa, care prezintă evoluția sectorului home&deco și tendințele anului 2023. Companiile care au completat adeziunile de participare – până la data scrierii acestui articol – sunt SIMEX, ALPROM, SARMEXIN, ARTGRANIT, ITA PRODUCTION, SZEL MOB, SIPRO, STAER INTERNATIONAL, NEKY GROUP, STC INVEST.

 

Expozanții înscriși au anunțat că pregătesc discount-uri importante la produsele pe care le prezintă la târg. De asemenea, pe durata celor 4 zile de expoziție, aceștia susțin că le vor oferi vizitatorilor consultanță gratuită pentru amenajarea oricărui tip de spațiu.

 

 

MOBILA EXPO, cel mai important târg de mobilă cu vânzare directă din România

Manifestarea se adresează publicului larg, celor care doresc să achiziționeze diverse tipuri de mobilier destinate locuinței, biroului ori pentru HoReCa, direct de la companiile producătoare, la prețuri avantajoase.

 

 

În aceeași perioadă cu MOBILA EXPO se vor desfășura alte 3 târguri specializate, din domenii complementare, CONSTRUCT AMBIENT EXPO, expoziție de construcții și finisaje, ROMTHERM, expoziție pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și condiționare a aerului si EXPO FLOWERS & GARDEN, expoziție internațională de flori, amenajări peisagistice, horticultură și grădinărit.

 

SAVE THE DATE!

23 – 25 martie 2023, 10:00 – 18:00h

26 martie 2023, 10:00 – 16:00h

@ ROMEXPO, Pavilionul B2

 

Dacă nu te-ai decis, dar vrei mai multe detalii despre manifestare, încă te poți înscrie!

 

CONTACT

Gabriela Chișe, coordonator târguri APMR, 0722 376 989

gchise@industriamobilei.ro

 

Citește și AICI despre MOBILA EXPO 2023

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT