Home / Industria Mobilei  / MOBILA EXPO, 14-17 martie 2019, ROMEXPO

MOBILA EXPO, 14-17 martie 2019, ROMEXPO

Mobilă de excepție, la prețuri promoționale, promit participanții la cea de-a cincea ediție a Târgului de mobilă cu vânzare – MOBILA EXPO, care se va desfășura în perioada 14 – 17 Martie 2019, în Pavilionul B1, ROMEXPO.

 

Expoziția este organizată de ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comert și Industrie din România, Asociația Producătorilor de Mobilă din România – APMR și Asociația Clubul Român de Mobilă – ACRM.

 

PROMOȚII ȘI DISCOUNTURI SPECIALE LA MOBILA EXPO

 

Târgul se adresează publicului larg, care va găsi o mare varietate de mobilier clasic și modern, bucătării, canapele, fotolii, saltele, dar și mobilier pentru spații publice. Noutatea absolută pe care MOBILA EXPO o aduce pe piața târgurilor de profil din România este faptul că vizitatorii vor putea achiziționa cu ușurință produsele expuse și, în același timp, vor beneficia de oferte speciale valabile exclusiv pe perioada manifestării, pentru comenzile și contractele încheiate în târg.

 

Prin intermediul Asociației Producătorilor de Mobilă din România, până acum s-au înscris la această expoziție 20 companii de mobilă: ACTIVE NET MEDIA, ALSON, ALPROM, BUCIN MOB, ITA PRODUCTION, KITCHEN PRO, MORGAN & WEBER, MOBI CORD IMPEX, NETT FRONT, NEKY GRUP, RUSPINHOME, SARMEXIN, SIC-NRG, SIMEX, SIGSTRAT, SI – PRO TRADING, SPIRALWOOD, SZEL MOB, SOLID OAK EXPERT, VINOTTI ROMTRADE, YANKEELAND.

 

 

MOBILA EXPO 2019 oferă:

 

  • Oportunitatea de a expune într-un pavilion construit la standarde internaționale
  • Ofertele speciale prezentate de firma dumneavoastră vor fi promovate în avans publicului vizitator prin site-ul manifestării, newslettere dedicate și prin broșuri care vor fi distribuite atât în cadrul parteneriatelor încheiate, cât și fiecărui vizitator în parte. Evenimentul va fi promovat unui public atent targetat prin intermediul spoturilor TV și radio, prin articole în presa scrisă, prin campanii outdoor și indoor, dar și online prin intermediul website-ului propriu și pe rețelele de socializare.

 

În aceeași perioadă, în Pavilionul B2, se vor desfășura expozițiile cu temă complementară: Construct-Ambient Expo, Romtherm, Expo Flowers & Garden si Antique Market.

Cele 5 manifestări au reunit anul trecut peste 442 de companii expozante din 24 de țări, pe o suprafață de 15.820 mp și un număr de 16.600 de vizitatori, atât specialiști, cât și public vizitator și cumpărător.

 

Pentru detalii suplimentare privind participarea la MOBILA EXPO 2019:

Gabriela Chise – Manager Proiect APMR

Mobil: 0722 376.989; Fax: 021 315.51.50

Email: gchise@industriamobilei.ro

 

Pentru a beneficia de expunere în paginile Revistei MOBILA, pe site-ul publicației revistamobila.ro și pe rețelele de socializare administrate de redacție, așteptăm informații și fotografii cu produsele pe care le veți expune la MOBILA EXPO pe adresa redactia@revistamobila.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT