Home / Focus  / Mobila – iluzie

Mobila – iluzie

Essey-Grand-Illusion-100866.XL Replica-John-Brauer-Illusion-Side-Table-Essey-Illusion-100853.XL”Illusion table” a fost creată de designerul John Brauer, născut în 1960.

 

Brauer a călătorit peste tot în lume – a explorat, a lucrat, a vizitat și a colecționat ”amintiri” din toate culturile pe care le-a vizitat, căutând inspirație pentru produsele pe care le-a proiectat.

 

Este absolvent de arhitectură,  la KEA School of Design and Technology din Copenhaga și are un MBA în Inovație de la Universitatea Tehnologică daneză. 

 

De-a lungul carierei sale a lucrat în comunicare, design de produs și grafică pentru companii din Germania și Scandinavia.

 

”Essey Illusion Table” este una dintre piesele cunoscute ale designerului. Brauer a reușit să dea impresia unei mese fără picioare, care nu se sprijină pe ceva anume, cel puțin nu în sensul obișnuit. Piesa este însă extrem de rezistentă – suprafața care imită o față de masă este însăși structura mobilei și este turnată dintr-o placă de material acrilic solid, modelat cu multă atenție, imitând perfect faldurile unui material textil fluid și ușor.  ”Essay Illusion table” este disponibilă în roșu, arămiu, opal, gri și acril transparent. Pe lângă faptul că arată absolut fantastic, se poate folosi la fel ca orice măsuță joasă obișnuită.

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT