Home / Design  / Mobilă de designer – creativitate, rafinament și funcționalitate

Mobilă de designer – creativitate, rafinament și funcționalitate

Idei și creații sofisticate, proiecte cu personalitate și noi colecții de mobilier internaționale. Să ne delectăm cu câteva piese trendy, aparținând unor studiouri și designeri la modă din lumea întreagă.

 

bedroomdressing

Masa de toaleta „Blink”

Yabu Pushelberg / Stellar Works

Noua colecție a lui Yabu Pushelberg pentru Stellar Works, intitulată „Blink”, include această masă de toaletă. Forma sa modernistă, asimetrică, cuprinde picioare tubulare din oțel care se curbează în sus pentru a sprijini o oglindă asemănătoare lunii. Pentru designeri, trăsătura principală a colecției este „dulceața și fericirea inerentă”. Ei spun: „Piesele se bazează pe forme luminoase, sculpturale și jucăușe; Există o calitate naivă a colecției care este echilibrată prin claritatea formei și a materialele simple „.

 

 

10_zanotta_wallpaper3193ok_84851582_179728742

Patul “Hotel Royal”

Terri Pecora / Zanotta

Designerul american Terri Pecora descrie munca sa ca fiind „funcționalitate estetică”, iar ultimul său proiect pentru Zanotta aderă la acest crez. Patul său rafinat „Hotel Royal” are un cadru simplu tapițat, cu o masă laterală funcțională încorporată, care adaugă o siluetă neobișnuită, asimetrică.

 

 

sebastianmann

Oglinda „Alexandra” cu sertare

Sebastian Mann / Mannmade Londra

“Alexandra” este o piesă de mobilier cu mai multe fațete, care satisface mai multe nevoi ale dormitorului. Combinând spațiul de stocare, oglinda și o masă de toaletă, structura ei modulară este o soluție contemporană, care economisește spațiu. Mobilierul, structurat arhitectural, este format dintr-un mix modern de nuc și oțel.

 

studio-pepe

„Mix Appeal”

Studio Pepe / Ivano Redaelli

Acest dulap grafic, asimetric, realizat de Studio Pepe, este un testament al limbajului creativ al duo-ului milanez și al flerului pentru formă și culoare.

 

busnelli

„Praf de stele”

Marconato & Zappa / Busnelli

Proiectat de Marconato & Zappa, biroul „Stardust” face parte dintr-un set pentru dormitor care include un pat, o masă laterală și o serie de fotolii tip puf. Sprijinit pe o structură metalică, biroul are un blat din lemn subțire și două sertare și este căptușit cu piele luxoasă, disponibilă într-o varietate de nuanțe. Același finisaj din piele este folosit pentru sertare și tava încastrată de pe blat, făcând din „Stardust” o minune sofisticată și funcțională.

 

 

sppo16pre155_tra_2

Cabinetul „Prețios”

CTRLZAK / Spazio Pontaccio

Un cabinet pentru păstrarea posesiunilor cele mai prețioase, această piesă de proveniență italiano-grecească, este un hibrid între o vitrină de sticlă și un seif tradițional. Creat pentru Spazio Pontaccio, eleganta unitatea de stocare are detalii din alamă și un corp principal de cristal complet transparent.

 

Sursa: wallpaper.com

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT