Home / Industria Mobilei  / MOBILA DALIN a recuperat rapid pierderile cauzate de lockdown

MOBILA DALIN a recuperat rapid pierderile cauzate de lockdown

Compania a revenit la capacitatea normală de producție din data de 4 mai 2020.

 

CIPRIAN OLARAȘU  director vânzări MOBILA DALIN: „Am oprit complet producția, distribuția și vânzările în perioada de lockdown. Am închis mai degrabă pentru siguranță, pentru ca oamenii și fabrica să nu sufere. Dar, am recuperat rapid pierderile. Luna trecută eram deja cu 2% creștere față de anul trecut. Comenzile au explodat în momentul în care s-au ridicat restricțiile impuse de pandemie, pentru că și partenerii noștri din străinătate, care la rândul lor au fost pe linie moartă, și-au reluat activitatea. Mai mult, comenzile externe împreună cu cele luate din magazinele din România ne-au supra-aglomerat. Dacă în ultimii 10 ani, am avut o media de livrare a produselor la maximum 4 săptămâni, acum avem o medie de 5-6 săptămâni la livrarea comenzilor către clientul final. Nu am avut niciodată un termen atât de mare, noi suntem foarte bine organizați. O parte din întârziere se datorează și unor furnizori, dar facem tot ce putem să onorăm comenzile în cel mai scurt timp și la calitate maximă.”

 

 

În această perioadă, MOBILA DALIN a desfășurat o campanie serioasă în mediul online, astfel că traficul pe www.mobiladalin.ro a crescut cu 60%. Vânzările produselor companiei se fac prin parteneri, dar și prin intermediul celor 4 magazine proprii din Cluj Napoca, Târgu Mureș, Reghin și București.

 

 

CIPRIAN OLARAȘU  director vânzări MOBILA DALIN: „Avem 120 de colaboratori cu peste 200 de magazine de prezentare. În momentul de față, expunem canapele în valoare de peste 1 milion de euro, la nivel național.”

 

 

MOBILA DALIN este o companie producătoare de mobilier tapițat, care activează pe piața românească din 1992 și care își exportă produsele în mai multe țări din Europa.

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT