Home / Industria Mobilei  / MOBI CORD a deschis anul acesta al 4-lea magazin

MOBI CORD a deschis anul acesta al 4-lea magazin

2020 a fost un an bun pentru compania MOBI CORD

Adrian Cordoș, administrator MOBI CORD: „Ne-a mers neașteptat de bine. S-au comprimat cele două luni de lockdown în care nu s-a mișcat nimic. Am mers pe ideea universală că orice se comprimă, dacă nu explodează, revine cel puțin la forma inițială. A fost o problemă pentru noi să ne plătim furnizorii și angajații și în perioada în care nu am încasat, dar am avut noroc cu banca și cu programul IMM INVEST pentru capital de lucru.”

 

2021 a debutat cu un nou spațiu de expunere a canapelelor produse de MOBI CORD. Compania a deschis al patrulea magazin, cu o suprafață de 130 mp, în Cluj-Napoca.

 

„Spre surprinderea noastră aproape toate canapele expuse s-au vândut în primele zile. Modelul cel mai căutat este COROLA. Canapele sunt făcute pe structură metalică cu panouri din lemn de brad și fag, acoperite cu stofe impermeabile, stain protect, aqua clean. La două versiuni de canapele folosim structura de tip Relaxa, cu arcuri conice din categoria de lux ortopedic”, declară Adrian Cordoș. „Acum suntem în discuții avansate pentru dezvoltarea unei aplicații a cărei ingeniozitate este realitatea augmentată. Toate produsele noastre pot fi proiectate în propria cameră: poți schimba culorile, poți stabili dimensiunea și poziția pe care dorești să o amplasezi”, completează administratorul MOBI CORD.

 

MOBI CORD concepe și realizează mobilier la comandă și în serie prin combinarea de forme și culori ce se pot adapta fiecărei situații. Printr-o gamă variată de stofe și plușuri de cea mai bună calitate, structură din metal, perne elastice din aliaj de oțel si poliuretan, profile MDF, PAL melaminat sau furniruit, bordurat cu aluminiu sau ABS, îmbinate armonios,  compania produce mobilă tapițată, mobilier pentru living, bucătărie, dormitor sau camera copilului.

 

 

Pe lângă noul magazin de la Cluj, compania deține un showroom la Brașov și două la București. De asemenea, produsele MOBI CORD se vând prin magazinele partenerilor din Târgu Mureș, Miercurea Ciuc, Brăila, Timișoara, Sibiu.

 

 

Detalii pe mobicord.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT