Home / Promo  / Milano în centru

Milano în centru

Iată manifestul cu care se deschid marți porțile celei de-a 57-a ediții a Salone del Mobile

 

Manifestul Salone del Mobile se deschide cu imaginea orașului Milano în centrul procesului de reînnoire și este destinat să reprezinte un nou mod de a concepe târgul și orașul, în vederea consolidării procesului de internaționalizare și a rolului de lider pe care l-a dobândit de-a lungul anilor. Invitația de a inova este, de fapt, un motiv de a privi dincolo de ceea ce s-a realizat deja și de a urmări o calitate durabilă, colaborare, incluziune și partajare, valorificarea talentelor tinere și a patrimoniului cultural.

 

Organizatorii târgului consideră că acesta este modul în care pot da într-adevăr formă unui tip de design și de arhitectură, conștienți de nevoile unei societăți în continuă evoluție, care apreciază designul futurist, dar care  trebuie să simtă o varietate de emoții în fiecare zi.

 

 

17 companii vor reprezenta România la Salone del Mobile Milano, care are loc între 17-22 aprilie

 

Standul național se va afla în aceeași locație de anul trecut, pe o suprafață de 489 mp. Participarea cu stand național a fost posibilă datorită implicării Asociației Producătorilor de Mobilă din România și a Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

 

De marți, vor expune la Milano: ADOR MOBILA, ADRIAN SISTEM, AXM PROD’93, BUCIN MOB, CAREL WOODWORKS, CREATIVE CONCEPT, DIS PROD, ECOMATRIX, MAER IMPORT EXPORT, MOBEX&COMPANY, MOBILA DALIN, NORD ARIN PROD COM, QUADRA INVEST, SESSIO.EU, SOPHIA 2004, SZEL MOB, UBIKUBI.

 

 

Salone del Mobile Milano nu este doar un târg comercial. Este un sistem de conexiuni, creativitate și inovație.

Organizatorii evenimentului colaborează strâns cu companiile timp de un an, pentru a le oferi cea mai bună platformă posibilă. Acesta este motivul pentru care salonul este mult mai mult decât un comerț echitabil. Este o experiență globală care atrage profesioniștii implicați direct în acest sector. Salone del Mobile Milano transmite pozitivitate, entuziasm, inițiativă și veselie.

 

Pentru a afla noutățile de la Salone del Mobile Milano, urmărește-ne pe facebook.com/revistamobilaAPMR

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT