Home / Evenimente  / METAMOB – Dacă vrei să ai succes trebuie să oferi soluții

METAMOB – Dacă vrei să ai succes trebuie să oferi soluții

La aproape două decenii de existență pe piața românească, societatea METAMOB se rebranduiește și se mută în sediu nou. Deși anul pare unul prolific, co-fondatorul și managerul firmei METAMOB,  Istvan Hutton, vorbește cu modestie despre succes. Preferă ca produsele pe care le realizează să vorbească despre METAMOB.

noname

Istvan Hutton : „În această primăvară am trecut printr-un amplu proces de rebranding. Ne-am dorit ca această schimbare să transmită valorile noastre: preocupare pentru clienți, calitate și atenție la detalii. Am adoptat sloganul „Passion for bandsaw blades – Pasiune pentru pânzele de ferăstrău panglică”, am lansat cele patru branduri proprii  de pânză panglică: MetaBlade, MetaPremium, MetaPrecision și MetGold, dorind să punem la dispoziția clienților noștri o gamă largă de produse pentru a încerca să îndeplinim orice cerință. Printre produsele noastre clienții pot să găsească pânze late, înguste, circulare și diverse accesorii pentru întreținerea acestora. Oferim posibilitatea ca pânzele să fie personalizate pentru orice tip de aplicație.”

veder_nelkul_color

ÎN DRUMUL CĂTRE SUCCES, CO-FONDATORUL ȘI FIRMA AU CRESCUT ÎMPREUNĂ

Istvan Hutton s-a ocupat inițial de comercializarea de scule de prelucrare a lemnului, pe care le importa. Experiența l-a făcut să înțeleagă care sunt impedimentele: prețul ridicat, timpul îndelungat de reacție, așa că prima grijă, după ce firma și-a deschis porțile, a fost ca aceasta să îmbunătățească rata de satisfacție a clienților. Firma METAMOB s-a înființat în 1997, la Satu Mare, când a început producția de pânze pentru ferăstraie panglică. De atunci a crescut an de an, astfel că, pentru 2016, se preconizează că va avea o cifră de afaceri de 2,5 milioane de euro.

14390888_1015930821852725_5405084228464213098_n

DE 9 ANI EXPORTĂ PRODUSE DE PRELUCRARE A LEMNULUI

Istvan Hutton : „Practic vindem în toată țara, iar începând din 2007  am început să vindem și pe plan extern: în Ungaria, Bulgaria, Austria, Germania, Elveția, iar din acest an și în Statele Unite. Pas cu pas ne extindem piața de desfacere.”

metamob-cladire

INTERESUL PENTRU NEVOIA CLIENTULUI FACE DIFERENȚA

Punctul forte al firmei METAMOB este dat de faptul că profilul dintelui pânzei tăietoare este adaptat și proiectat pentru fiecare client în parte.

Istvan Hutton: „Înainte de a începe colaborarea cu un client, facem demersuri ca să  aflăm necesitățile acestuia. Din dorința de a cunoaște ce anume vrea clientul să îmbunătățească, specialiștii noștri culeg datele referitoare la condițiile de tăiere și alte cerințe  specifice. Apoi se recomandă pânza corespunzătoare, cu parametrii adecvați (geometria, profilul dintelui, etc). pentru a da rezultatele dorite.

Cu 90 de angajați, METAMOB este principalul producător de pânze de ferăstrău din România, cu rețea națională de distribuție și servicii de întreținere a acestor produse.

Istvan Hutton: „O altă schimbare majoră pentru noi a fost faptul că ne-am mutat într-o altă locație începând cu 3 octombrie 2016. Acum ne desfășurăm activitatea într-un sediu nou și modern ce se află în concordanță cu nevoile noastre. Așadar, vă așteptăm cu drag în Satu Mare pe strada Aurel Vlaicu nr.102-106 sau pe www.metamob.ro.”

metgold metapremium metaprecision metablade

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT