Home / Design  / Metal suflat cu imaginație – METAL CREATIV

Metal suflat cu imaginație – METAL CREATIV

Compania H METAL prezintă la MOBILA EXPO trei colecții: TRADIȚIONAL, MOSES-MOBILIER CU VIAȚĂ și INDUSTRIAL. Piesele din linia TRADIȚIONAL sunt realizate din tablă de oțel cusută manual cu motive tradiționale românești, începând de la bănci și mese până la casete decorative și ceasuri de perete. Este o colecție care a cucerit publicul încă de la primul eveniment la care am participat – atât datorită motivelor folclorice care au o încărcătură aparte, cât și datorită tehnicii inovative a cusutului pe tablă.

 

Banca metalica Basarabia Banca metalica Basarabia-detaliu Banca metalica DOR-profil Banca metalica Steaua in 8 colturi (2) Banca metalica Steaua in 8 colturi

????????????????????????

????????????????????????

Scaun metalic DOR Set metalic Folclor

 

Linia MOSES-MOBILIER CU VIAȚĂ a fost realizată în parteneriat cu studioul de arhitectură și design Studio 2.1, echipă formată din arhitecții Cristina Ionescu si Radu Cârâim. Această colecție are la bază conceptul mobilierului „viu”, ce integrează elemente naturale precum lemnul, plante – mușchi sau licheni stabilizați. Așa am ajuns să creăm măsuțe de cafea, ceasuri de perete, corpuri de iluminat sau litere decorative, toate cu licheni. Linia a fost inspirată de biochimic design, concept care presupune mai mult decât aducerea naturii în interior, înseamnă reconectarea la natură prin lumini naturale, spații cu priveliști, plante, materiale și texturi naturale.

 

ceas de perete cu licheni stabilizati detaliu corp iluminat litera decorativa metal si licheni The living table 2 The Living Table

 

Produsele din linia INDUSTRIAL sunt realizate în principal din metal și din lemn masiv, diverse combinații de profile – obținute prin procedee metalurgice ce se utilizează de regulă în construcțiile metalice – împreună cu lemn finisat sau parțial cu margini naturale, nuanțat în diferite culori. Aceste piese sunt ideale atât pentru acasă, cât și pentru tot ce înseamnă HoReCa – baruri, cluburi, restaurante.

 

Banca H comoda stil industrial

 

La această expoziție vom avea lansarea în premieră a celui mai recent produs al nostru, care ne este foarte drag, și anume setul CHITARA, compus din masă de bar și patru scaune. Iubitorii de muzică își vor putea aduce astfel una dintre pasiunile lor și în design-ul propriului spațiu. Masa este realizată din tablă și lemn masiv vopsit în culori antichizate, iar corzile chitarei sunt confecționate din inox. Banca și scaunele sunt prelucrate din țeavă rectangulară de oțel vopsit, blatul din lemn masiv fiind vopsit în culori antichizate. Așa cum v-am obișnuit și în trecut pe perioada târgului vom avea și promoții la majoritatea produselor expuse.

 

set mobilier chitara detaliu mobila chitara (2) detaliu mobila chitara

 

H Metal participă la cea de-a treia ediție a târgului de mobilă cu vânzare MOBILA EXPO, care se desfășoară în perioada 23-26 martie 2017, la ROMEXPO, București.

www.metal-creativ.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT