Home / Promo  / METAL CREATIV: Ne place să ne jucăm cu metalul și să creăm mobilier cu un design unic

METAL CREATIV: Ne place să ne jucăm cu metalul și să creăm mobilier cu un design unic

Metal Creativ concepe și produce piese de design Custom Made pentru case, restaurante, terase, baruri, orice spaţiu care se vrea locuit de imaginaţie. Identificarea celor mai bune soluţii dedicate de proiectare şi producţie este premisa de la care plecăm în realizarea fiecărui proiect la care lucrăm. În prezent sub umbrela brandului se află trei linii de produse: Custom Made, Tradiţional şi Industrial.

 

Prin linia noastră de produse Custom Made oferim posibilitatea execuţiei unor obiecte de design realizate conform conceptului propus de clientul nostru. Lucrăm cu arhitecţi, designeri de interior, dar şi cu persoane particulare care îşi doresc un obiect deosebit de mobilier în propria locuinţă. Pentru crearea unor piese de design premium punem accent pe materialele de bună calitate şi finisajele bine executate. Gama noastră de produse poate fi oricând adaptată nevoilor dumneavoastră, păstrând nota de autenticitate specifică obiectelor custom made.

 

Prin Linia Tradiţional Metal Creativ aduce o abordare nouă folclorului românesc şi readuce valorile tradiţionale în prezent.

 

Produsele Liniei Industrial combină frumuseţea fibrei naturale a lemnului cu eleganţa profilelor metalice, fiind ideale atât pentru acasă, cât şi pentru baruri, pub-uri şi restaurante.

 

De asemenea, ca raspuns la nevoia clienţilor noştri a aparut serviciul de închiriere mobilier. Mobilierul şi obiectele de decor Metal Creativ pot alcătui setup-ul perfect pentru diverse evenimente sau activări de brand. Dacă aveţi nevoie de mobilier şi decoraţiuni adaptate unui anumit tip de eveniment, pentru o perioadă limitată de timp, Metal Creativ vă pune la dispoziţie serviciul de închiriere a mobilierului și decorațiunilor disponibile în stoc. Costul acestui serviciu este calculat în functie de valoarea totală a bunurilor pentru care optați și de durata evenimentului.

 

Banca I în stil industrial

 

Banca I este atât o piesă de decor, cât şi una funcţională, ideală pentru cei care îşi doresc un obiect de mobilier care combină frumuseţea fibrei naturale a lemnului de stejar cu eleganţa profilului metalic.

 

Banca metalică Steaua în Opt Colţuri

 

Banca metalică „Steaua în opt colţuri” a fost inspirată de motivul folcloric cu acelaşi nume, a cărui semnificaţie este legată de motorul timpului şi energia regeneratoare. Motivele sunt cusute manual pe tablă perforată din oţel cu un fir rezistent la intemperii, care poate fi curăţat uşor cu apă.

 

Ceas de perete Gărgăriţa/ Ceas de perete Trifoiul

 

Ceasurile de perete Metal Creativ combină într-un mod inedit designul modern cu elementul practic. Acestea pot deveni un punct de atracţie a interiorului casei dumneavoastră şi sunt perfecte pentru orice spaţiu al casei.

 

Comodă în stil industrial

 

Designul comodei de lemn Antique se caracterizează prin versatilitate, integrându-se cu eleganţă atât în spaţiile moderne, cât şi în cele vintage.

 

Masa H cu becuri Edison

 

Pasionaţii de decoraţiuni atipice pot utiliza acest obiect luminios ca măsuţa sau element de decor pentru a obţine o amenajare spectaculoasă.

 

Perete decorativ Blue Horizon

 

Peretele decorativ Blue Horizon, cusut manual cu modele abstracte, înseninează orice spaţiu în care se află.

 

Ne găsiți în Pavilion B1 stand 217

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT