Home / Industria Mobilei  / METAL CREATIV a avut succes în 2020

METAL CREATIV a avut succes în 2020

Ca pe toată lumea, pandemia de coronavirus a luat prin surprindere și echipa METAL CREATIV. Însă produsele unice pe care le realizează au diferențiat-o în piață și i-au permis să-și continue activitatea, chiar cu succes.

 

Lucian Haritonov, fondatorul METAL CREATIV: Așa a fost să vină valul acesta care ne-a adus comenzi peste așteptări, iar noi să le putem onora. În ultimul timp ne-am specializat pe confecționarea de pereți și uși despărțitoare din rame de metal și sticlă. Ne-am adaptat repede la cererea pieței. Cum mulți au fost nevoiți să lucreze de acasă, în perioada asta, și-au adus aminte de proiectele nefinalizate. Ofertele făcute anul trecut sau la începutul anului s-au concretizat. Am avut mult de lucru. A fost o conjunctură care nouă ne-a fost favorabilă. Suntem un atelier de mobilier la comandă și, în afară de ușile de metal, partițiile metalice sau compartimentările din metal și sticlă care au ajuns acum sa fie aproape 70% din cifra de afaceri, continuăm să facem produse atipice la comandă.”

 

 

În ceea ce privește produsele METAL CREATIV, diferența o face manopera. Contează   finisarea, șlefuirea, măiestria pusă în realizarea pieselor de mobilier metalic.

 

Lucian Haritonov, fondatorul METAL CREATIV:Ne adresăm celor care înțeleg că designul de calitate înseamnă mult mai mult decât estetic. Colaborăm numai cu designeri și arhitecți. Genul nostru de client este acela cu venituri peste medie, care dorește să-și amenajeze locuința și are deja un plan de amenajare. Noi suntem atelier de execuție și, de regula, arhitecții vin către noi. Când se ajunge la noi, deja se știe clar ce se dorește.  Iar noi poate suntem doar o mică parte din amenajarea respectivă.”

 

 

Se poartă negru

 

Lucian Haritonov, fondatorul METAL CREATIV: „Culoarea neagră este cerută în proporție de 90%. Pentru despărțitoare, așa numitele ferestre franțuzești negru este culoarea  predominată, profilul îngust, ochiurile de geam foarte mari.  Culorile gri și maro sunt foarte rare.”

 

 

METAL CREATIV creează obiecte de design custom made pentru domeniul rezidențial, office sau HoReCa.

 

 

Produsele companiei se pot vedea pe metal-creativ.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT