Home / Industria Mobilei  / MetaGO, un abonament pentru siguranța afacerii tale

MetaGO, un abonament pentru siguranța afacerii tale

Metamob lansează noul serviciu exclusiv dedicat fabricilor care produc cherestea și care întâmpină diverse probleme în procesul de producție.

 

 

MetaGo vine în ajutorul producătorilor de cherestea  ca o soluție pentru deficitul de personal calificat în ascuțirea pânzelor panglică, fiind din ce în ce mai dificilă găsirea și instruirea muncitorilor în domeniul producției de acest gen. Acest aspect, precum și multe alte situații neprevăzute cum ar fi defectarea mașinilor de ascuțit sau lipsa unui asemenea utilaj, deseori duc la oprirea procesului de fabricație în întregime și pierderi foarte mari pe liniile de producție sau creșterea costurilor în detrimentul creșterii productivității.

 

 

Astfel, Metamob a creat această soluție pentru ca beneficiarii să devină 100% siguri că activitatea lor de producție nu se oprește niciodată datorită lipsei pânzelor panglică și pentru ca aceștia să aibă costuri fixe, fără surprize neplăcute și costisitoare privind mentenanța, reparația sau înlocuirea ascuțitoriei, incluzând aici utilaje, consumabile, piese de schimb și resursele umane aferente serviciului.

 

Ce conține abonamentul MetaGo?

 

Acest abonament este destinat celor care doresc să-și desfășoare activitatea de debitare confortabil, fără costuri extra, având la dispoziție acum soluții complete constând în pânze panglică în număr fix, fie săptămânal sau lunar – la alegerea clientului, plătind o sumă fixă în funcție de tipul de abonament contractat.

 

 

Dacă partenerii noștri optează pentru un abonament MetaGo, vor beneficia de un număr fix de pânze panglică (săptămânal sau lunar), fără a fi nevoiți să le cumpere; abonamentul va include implicit mentenanță și întreținere pentru pânzele avute la dispoziție, constând în verificare și curățare, sudarea fisurilor la nevoie, tensionare și planare, ascuțire și re-stelitare dacă e cazul; două cutii de transport în siguranță și condiții optime pentru pânzele de ferăstrău și transport dus-întors.

 

Pentru realizarea unei colaborări cu societatea Metamob, viitorii noștri abonați trebuie să completeze un formular regăsit aici.

 

După completarea formularului, în termen de 24 de ore un consultant Metamob va contacta solicitantul pentru clarificarea unor detalii tehnice și pentru a-i pune la dispoziție o ofertă personalizată raportat la nevoile acestuia.

 

De unde știu ce abonament mi se potrivește?

 

Pentru a alege cel mai potrivit abonament, Metamob are o modalitate eficientă de a afla care sunt nevoile partenerilor săi pentru ca aceștia să opteze pentru cea mai profitabilă variantă pentru linia lor de producție. Astfel, se vor discuta detalii privind condițiile generale de lucru în producție, capacitatea de producție și așteptările partenerilor noștri.

 

Apoi, pe baza informațiilor puse la dispoziția noastră, vom realiza produsul test, constând într-un set de pânze ce vor fi trimise în vederea testării, pentru care oferim inclusiv livrare în timp real. Pe baza acestor testări vom putea vedea dacă serviciile noastre întâlnesc așteptările clienților noștri și ce ajustări sunt necesare a fi făcute.

 

La finalul testărilor, clienții pot opta pentru abonamentul potrivit pe baza criteriilor precum numărul de pânze panglică și costurile pe care abonamentele noastre le implică. După alegerea abonamentului se va semna un contract de colaborare și partenerii noștri vor beneficia de primele pânze panglică pregătite pentru folosință.

 

De asemenea, oferim flexibilitate în ceea ce privește abonamentele noastre. Pe lângă faptul că fiecare client are posibilitatea de a alege abonamentul potrivit dimensiunii liniei sale de producție, pânzele nefolosite într-o lună se vor putea reporta pentru următoarea lună.

 

 

În plus, abonații noștri nu trebuie să își facă griji nici pentru situațiile neprevăzute, independente de voința lor, deoarece la nevoie, va exista și posibilitatea suspendării abonamentului pentru o lună de zile, fără costuri suplimentare.

 

Abonamentul MetaGo este soluția perfectă pentru partenerii noștri dacă vor să scape de grijile privind întreținerea pânzelor și doresc pur și simplu să se focuseze pe producția de cherestea.

 

 

Str. Aurel Vlaicu nr. 102-106, Satu Mare – 440122, Jud. Satu Mare

vanzari@metamob.ro, metamob@metamob.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT