Home / Industria Mobilei  / Mergem înainte și încercăm să recuperăm ce am pierdut

Mergem înainte și încercăm să recuperăm ce am pierdut

TOADER ȘUȘTIC, managing partner ITA PRODUCTION: „La momentul actual cifra de afaceri e mai mică decât anul trecut. Dar, pierderea nu este atât de mare, datorită ajutoarelor pe care le-am accesat de la statul român. Nu am stat pe gânduri, am aplicat în toate programele care au fost puse la dispoziție. Acum vrem să accesăm niște granturi de finanțare pentru investiții  și pentru capital de lucru. Dacă până acum ne bazăm în mare parte pe expoziții, a venit momentul în care trebuie să ne concentram mai mult pe vânzările online.”

 

În primele luni de pandemie, pierderile au fost însemnate, din cauza închiderii punctelor de vânzare.

 

 

TOADER ȘUȘTIC, managing partner ITA PRODUCTION: „Am avut 150 de oameni în șomaj. Am lucrat doar cu 25% din capacitate restul muncitorilor au fost trimiși în șomaj tehnic. Nu am avut comenzi, iar marfa pe care o pregătisem pentru livrare s-a întors, din cauza închiderii magazinelor și depozitelor din Germania și Franța.”

 

 

ITA PRODUCTION realizează mobilier din lemn masiv de stejar, cer, gorun,  în special mese, scaune și fotolii tapițate. Peste 90% din producție este pentru export. Compania colaborează în principal cu Germania, care are exclusivitate la comercializarea produselor pe Elveția și Austria, dar produce și pentru Italia, Franța, Olanda, chiar Finlanda.

 

Toate produsele companiei pot fi vizionate pe scaune.aaz.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT