Home / Industria Mobilei  / Materie primă de la SIGSTRAT pentru industria mobilei

Materie primă de la SIGSTRAT pentru industria mobilei

Cu o experiență de peste 27 de ani și o capacitate de producție însemnată, compania SIGSTRAT produce placaje din lemn de fag, elemente mulate pentru mobilă din placaj (șezuturi și spătare pentru scaune), scaune, mic mobilier pentru școli și grădinițe precum și alte produse din lemn.

 

 

Ștefan Tivadar, manager SIGSTRAT: „Criza provocată de răspândirea virusului COVID-19 nu ne-a ocolit nici pe noi. Avem probleme din cauză că beneficiarii noștri au ales să rămână în stand by, iar pe partea de placaje solicitările au scăzut foarte puternic. Dar suntem pregătiți. În ceea ce privește mulajele nu sunt probleme. Se văd semnale clare că va fi cerere mare anul acesta, atât pe piața internă, cât și pe cea externă. De câțiva ani ne-am gândit să mutăm ponderea producției înspre mulaje și elemente de scaune în detrimentul placajului și se dovedește că nu am greșit. Dar, avem și stoc de placaj, poate mai mare decât ne-am fi dorit. Reamintim că placajul din lemn de fag pe care-l producem într-o gamă largă, în conformitate cu standardul de calitate European 635/2, merge doar către producția de mobilă. De aceea, invităm producătorii români să cumpere și placaj de fag pentru mobilă, nu doar mesteacăn din import, respectiv din Rusia și din Belarus. Placajul de fag produs de noi poate fi folosit la înlocuirea lemnului masiv cu placaj gros. Este la fel de solid și de compact, de multe ori mai bun decât lemnul masiv.

 

 

Toată activitatea SIGSTRAT este organizată după normativele europene de calitate, de protecție a mediului și de securitate ocupațională. Compania este acreditată FSC® și poate livra produse din lemn certificat. Societatea folosește doar energie termică produsă din materiale lemnoase regenerabile.

SIGSTRAT își comercializează produsele pe 4 continente: Europa, Asia, Africa și America de Nord. Piesele sunt prelucrate cu mare precizie și cu un grad de complexitate ridicat pe utilaje moderne și CNC. Calitatea produselor este testată în laboratorul propriu, supervizat de organismele de control internaționale.

 

 

Compania investește continuu în modernizarea procesului de producție și în dotarea cu echipamente de ultimă generație pentru diversificarea produselor si creșterea calității.

 

Produsele companiei pot fi văzute pe https://sigstrat.ro/magazin/produse-finite/

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT