Home / Promo  / MATERIA STUDIO, premiată la ICFF New York

MATERIA STUDIO, premiată la ICFF New York

Compania românească a primit distincția „Best in ICFF Show” la secțiunea mobilă, acordată de către IFDA – Asociația Internațională de Amenajări Interioare și Design.

 

Piesele de mobilier expuse cu stil în standul companiei premiate au atras vizitatorii prin sobrietatea culorilor și căldura formelor, precum și prin ingenioasa combinație de materiale. Fiecare produs părea că vorbește privitorului pe două voci, una mai gravă – de fermă stabilitate și una jucăușă – de elegantă inspirație.

 

 

Cristian Branea, business owner and creative director MATERIA STUDIO: „Prezența brandului Materia pentru prima dată la un târg de profil din Statele Unite ale Americii a avut în spate demersuri începute de mai bine de doi ani și ne-am bucurat că anul acesta participarea la ICFF New York a devenit o realitate. Aveam deja câteva colaborări cu clienți din SUA și eram în căutarea de noi oportunități de a ne întări prezența pe o piață pe care noi o considerăm foarte potrivită pentru modelul nostru de business și pentru produsele noastre. Feedback-ul primit de la vizitatorii standului nostru ne-a depășit așteptările: de la oferte de colaborare pe partea de design cu branduri americane consacrate până la distincția „ICFF 2018 Best Furniture in Show” – oferită de către International Furnishings and Design Association (IFDA), prin reprezentanții boardului filialei din New York – ne-au confirmat faptul că produsele noastre au un uriaș potențial pe o piață competitivă și valoroasă. IFDA oferă anual doua premii, unul pentru mobilă și unul pentru corpuri de iluminat (un domeniu puternic reprezentat la ICFF), iar faptul că un brand romanesc – aflat în premieră la un târg în SUA – a primit acest premiu, înseamnă mult pentru noi și sperăm ca această recunoaștere se ne ajute să ne întărim prezența pe piața americană ca un brand high-end.”

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT