Home / Interviuri  / MATERIA A CUCERIT DEJA PUBLICUL AMERICAN, DAR ȘI SPECIALIȘTII

MATERIA A CUCERIT DEJA PUBLICUL AMERICAN, DAR ȘI SPECIALIȘTII

„ICFF 2018 Best Furniture in Show” a fost distincția obținută anul trecut de MATERIA, iar recunoașterea s-a concretizat în numeroase contacte și contracte.

 

Cristian Branea, co-fondator și director creativ MATERIA: „După participarea de anul trecut, am avut 3 contracte pentru sediile J.P. MORGAN, două în New York, unul în Delaware și practic toate au venit de la aceiași arhitecți. Un singur client, 3 contracte mari, valoare mare. Am revenit la ICFF, pentru că aceasta este piața noastră principală. Aici vindem, produsele noastre se potrivesc cel mai bine pe piața americană, aici la New York, dar și în California. Feedback-ul este absolut excelent. Am fost remarcați pentru stand, pentru cele mai bune produse, super clean, produsele sunt apreciate pentru că sunt coerente între ele, sunt inedite, pentru că folosim materiale deosebite.”

 

Ambiția fondatorilor MATERIA nu se oprește aici!

 

Cristian Branea, co-fondator și director creativ MATERIA: „Sperăm să găsim cât mai mulți arhitecți, care să ne specifice în proiectele lor. Și ne dorim să fim în tot mai multe showroom-uri, să ni se vadă și să ni se comercializeze produsele.”

 

 

Citeste si: 10 PENTRU ROMÂNIA LA ICFF NEW YORK 2019

 

 

Review overview

POST A COMMENT