Home / Design  / MATERIA a câștigat premiul pentru cel mai bun produs la Târgul Internațional de Mobilă Singapore- IFFS 2019

MATERIA a câștigat premiul pentru cel mai bun produs la Târgul Internațional de Mobilă Singapore- IFFS 2019

Participarea în cadrul acestui târg internațional face parte din strategia MATERIA de a intra pe piața asiatică a mobilierului design, high-end, după ce în ultimii doi ani piesele de mobilier au fost vândute cu precădere pe piața Statelor Unite ale Americii.

 

Lansat anul acesta la IMM Köln, cabinetul Ostinato Tower, o piesă semnată de Cristian Branea, co-fondatorul și directorul creativ al MATERIA, a fost ales de membrii Juriului de la IFFS 2019 drept cea mai bună piesă expusă în cadrul expoziției. Cei cinci membri ai juriului ediției din 2019 au fost: Keat Ong (President of Society for Interior Design Singapore, Managing Director of Nota Design Group and Lead Consultant of Hunan Huakai Creative), Chin Kean Kok (Envelope Architects), Bacus Boo (Founder of SingaPlural), Cameron Woo (Founder Cameron Woo Design), David Tham (Founder of StudioNorm Design Consultants).

 

Premiul câștigat la Singapore este al treilea premiu internațional de design obținut de MATERIA în ultimele 12 luni. În mai 2018, cu ocazia participării la International Contemporary Furniture Fair (ICFF) New York, MATERIA a primit premiul pentru cele mai bune produse de design (Best in Show, Furniture Category) din partea International Furnishing and Design Association (IFDA), filiala New York. În iunie 2018, într-o ceremonie ce a avut loc la Como, Milano, Cristian Branea a câștigat bronzul în cadrul secțiunii Furniture, Decorative Items and Homeware Design Category, 2017 – 2018 a competiției internaționale A’Design Award pentru masa de dining Ostinato, masă ce a fost expusă pentru prima oară în octombrie 2017  la București în cadrul expoziției „Materia – Off-Site Objects”.

 

 

Cristian Branea, co-fondator și director creativ MATERIA: „Câștigarea acestor premii în cadrul unor târguri importante destinate piețelor afluente, organizate în puncte fierbinți pentru design, arhitectură și interioare high-end precum New York și Singapore, ne validează atât direcția creativă, cât și pe cea de business. Am plecat mereu optimiști, dar cu așteptări modeste, gândindu-ne la euforia creativă și la concurența de pe aceste piețe. Iată însă că obiectele concepute de noi și manufacturate în atelierele noastre din țară au atras atenția celor mai pretențioși specialiști și clienți. Ne dorim să devenim un brand internațional de referință care să continue să ofere piese etalon pentru interioare high-end.”

 

 

MATERIA, un brand de produse de mobilier high-end, s-a bucurat mereu de aprecierea specialiștilor și a creativilor din străinătate, piesele de mobilier fiind acum parte din amenajări high-end rezidențiale și comerciale din Statele Unite, Europa, Orientul Mijlociu și, mai nou, Asia.

 

 

Mai multe despre Materia pe www.materia.studio sau pe contul de Instagram @materia.official

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT