Home / Focus  / Matchworkers International, experți în recrutare internațională

Matchworkers International, experți în recrutare internațională

Înființată în urmă cu 20 de ani, ca o companie specializată în recrutarea de candidați pentru sectoarele ospitalității, medical și FMCG – Fast Mover Consumer Goods (Bunuri de Larg Consum) în Marea Britanie și Europa, MATCHWORKERS INTERNATIONAL și-a extins activitatea. Astăzi deține birouri globale și plasează candidații în țări precum Marea Britanie, Polonia, România, Bulgaria și Serbia, în organizații multinaționale sau către companii locale.

„Este incitant pentru noi să ne extindem afacerea în România și să sprijinim companiile locale să angajeze din străinătate. Suntem foarte pasionați să trimitem candidați pentru a începe următorul capitol din viața lor, într-o țară nouă”, declară managementul companiei internaționale.

INDUSTRIA MOBILEI

Pentru industria lemnului, MATCHWORKERS INTERNATIONAL asigură muncitori de bază pentru fabrici, operatori de mașini, ambalatori, croitori, personal calificat în producția de mobilă, vopsitori și decoratori.

„Candidații noștri sunt muncitori talentați și sunt gata să facă următorul pas în România. Au deja o experiență internațională, lucrând în companii de top, așa că nu se tem de o nouă provocare în diferite țări. Iar noi suntem aici să vă sprijinim, pentru a vă asigura că obțineți lucrătorii potriviți pentru afacerea dumneavoastră”, afirmă reprezentanții MATCHWORKERS INTERNATIONAL.

 

 

Compania se ocupă de cele mai mici detalii, de la trimiterea de CV-uri, până la asigurarea unor interviuri online între angajatori și candidați. „Odată ce sunteți mulțumit de candidați, echipa noastră le pregătește documentele pentru cererea de permise de muncă. După ce acestea sunt aprobate, asistăm candidații în etapa de solicitare a vizei pentru a ne asigura că toate documentele sunt în regulă și primesc acordul pentru viză”, susțin reprezentanții companiei de recrutare. „Munca noastră nu se termină niciodată aici, suntem întotdeauna disponibili pentru a oferi asistență și pentru a ne asigura că aveți cele mai bune servicii din partea echipei noastre”, completează ei.

 

 

Reprezentanții pentru România ai MATCHWORKERS INTERNATIONAL sunt pregătiți să discute, în detaliu, despre acest proces. Dacă sunteți interesați să faceți angajări, vă pot trimite profiluri de candidați pe care să le evaluați și vă stau la dispoziție pentru informații.

 

 

CONTACT

rachel@matchworkers.com, tel 00971507243886

📍Matchworkers SRL, 12 – 14 Pictor Ion Negulici Street, Bucharest, 013226📍

 

Pentru detalii vizitați matchworkers.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT