Home / Focus  / Mașină de croit de ultimă generație

Mașină de croit de ultimă generație

Mașina de croit Gerber Z1 este un sistem conveior de ultimă generație, automat, ideal pentru croirea într-un singur strat a diferitelor materiale flexibile (țesături, tricot, materiale peliculizate și altele).

 

Z1 este comandat de un PC care controlează mișcarea servomotoarelor pe toată durata procesului de croire. Acesta are la bază noul software pentru control Gerber Axis™ și încorporează un nou model de touchscreen pentru setarea și editarea paramerilor tăierii.

 

Iată numai câteva dintre avantajele acestei mașini de croit:

 

– Suport pentru trei unelte de tăiere controlate tangențial plus un instrument de scriere. Alte unelte disponibile ar fi: discuri de tăiere, cuțite tangențiale, găuritoare sau poansoane pentru dat semne de potrivire.

– “Material Configurations” – permite atribuirea fiecărui tip de material a unui set de parametri, astfel încât de fiecare dată când un material este selectat de către utilizator, parametrii de croire corespunzători sunt selectați în mod automat. Această funcție permite setarea foarte rapidă a mașinii și asigură rezultate precise și repetabile.

– Indicator laser pentru setarea rapidă și precisă a originii pentru începerea croirii sau pentru specificarea opririlor operaționale sau a punctelor de potrivire.

Z1

logo Landau logo nou gerber

 

Mai multe detalii pe www.landau.ro

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT