Home / Promo  / MARC ALEXANDER DESIGN și-a consolidat poziția pe piață

MARC ALEXANDER DESIGN și-a consolidat poziția pe piață

MARC ALEXANDER DESIGN și-a consolidat poziția pe piață, prin prezența la BIFE – SIM 2021

 

Fondatorul brandului a interacționat cu bucurie atât cu colegii din industrie, cât și cu potențialii clienți.

 

Marc Noel, fondatorul brandului MARC ALEXANDER DESIGN: „Pentru mine, participarea pentru prima dată la un târg a fost o experiență bună. Am avut parte de contacte foarte interesante. Cu toate că eu mă adresez designerilor de interior, arhitecților sau promotorilor imobiliari am fost surprins de interesul persoanelor fizice. Produsele care au fost expuse la BIFE – SIM sunt unicat, sunt lucrate manual. Am avut câteva vânzări, pentru care sunt bucuros, pentru că vânzările au acoperit costurile de participare. Mai mult decât atât, câteva firme din București m-au rugat sa expun produsele în showroom-urile sau în recepțiile lor. De asemenea, o companie mare mi-a propus să particip la decorarea unor hoteluri de lux, cu piesele mele.”

 

 

Povestea mobilierului de lux MARC ALEXANDER DESIGN este povestea fondatorului brandului care s-a lăsat inspirat de eclectismul culturilor de lux din diverse colțuri ale lumii, pe care l-a combinat cu talentul producției artizanale locale, mizând pe produse unicat.

 

 

Materia primă provine din industria reciclării, protejând astfel mediul și promovând o estetică ecologică durabilă

 

Materialele utilizate pentru realizarea produselor, respectiv metalul, lemnul masiv, aurul, cuprul creează contraste puternice, ce echilibrează trăirile fiecărui client. Combinațiile folosite armonios suscită simțurile și exprimă dorința designer-ului de a oferi clientului atât o ambianță de lux cât și posibilitatea conectării cu energiile vitale, necesare oricărui spațiu în care locuiești sau călătorești. Fie că mobilierul de lux Marc Alexander Design îmbracă terasa unui hotel boutique sau peretele living-ului, fiecare piesă aduce o prezență vie, unică și autentică în viața celui ce alege să descopere și să trăiască alături de aceste obiecte de lux unicat.

 

 

Produsele pot fi văzute pe marcalexanderdesign.com

facebook.com/marcalexanderdesign

 instagram.com/marcalexanderdesign

 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT