Home / Promo  / Managementul WoodMatic a participat la China International Furniture Fair

Managementul WoodMatic a participat la China International Furniture Fair

În perioada 16-31 Martie 2024, managementul WoodMatic (divizia de utilaje a Sanitop) a participat la Expoziția de mobilă, accesorii și echipamente pentru producția de mobilă CIFF din Guangzhou China. Cunoscut și sub denumirea de Târgul din Canton, acesta se mândrește cu o suprafață expozițională de 850.000 de mp, marcând o creștere semnificativă de 11,8% față de recordul istoric stabilit în 2019.

 

 

Ciprian Iacob, Managerul General, Radu Munteanu, Directorul Național de Vânzări si Daniel Sima, Director Service au avut ocazia de a-și consolida parteneriatul cu KDT Machinery. Au vizitat cele două noi centre de producție de CNC-uri și mașini de aplicat cant. Au văzut ultimele prototipuri de utilaje KDT, care includ noi mașini de aplicat cant, noi circulare de formatizat în pachet și noi centre de găurire și frezare cu comandă numerică.

 

 

În cadrul târgului s-au întâlnit și cu producători de mobilă din România, motiv pentru care s-au încheiat noi colaborări.

 

 

Totodată au explorat tendințele de mobilier din China vizitând fabrici de mobilă, accesorii și utilaje și au realizat noi parteneriate. Colaborarea cu unul dintre liderii finisajului local din China, Purete, companie ale cărei 25% din acțiuni aparțin KDT Machinery, este unul dintre parteneriatele încheiate aici. Purete a fost înființată în 2008 și a fost transformată în societate pe acțiuni în decembrie 2021 prin reforma pe acțiuni. Este un furnizor de servicii de echipamente de linie automată de asamblare pentru vopsire și finisare, o întreprindere de înaltă tehnologie care se concentrează pe aplicații de finisare pentru protecția mediului.

 

 

Echipamentele pentru producție Purete sunt linii de acoperire cu role, linii de acoperire cu cortină, linii de pulverizare, linii de acoperire inertă, linii de laminare, linii de ambalare, linii excimer super mat etc. care sunt utilizate pe scară largă în diverse produse din metal, produse din plastic, produse din sticlă, acoperire a suprafeței de ciment și laminarea furnirului de materiale potrivite în special pentru tratarea suprafeței produselor de decorare în spații civile și comerciale, cum ar fi mobilierul casei la comandă, panouri de perete interior și exterior, materiale pentru podea, uși, ferestre și tavane.

 

 

Purete, care deține acum 2 mărci Purete și Haute, oferă soluții integrate de acoperire pentru nevoile de tehnologie de suprafață ale diferitelor tipuri și niveluri de clienți.

 

Sediul Shunde care operează marca Purete este situat în orașul Foshan, provincia Guangdong, zona de construcție de aproximativ 60.000 mp și este planificat să fie construit în baza de producție a echipamentelor Purete Special Digital Intelligent Environmental Protection Coating.

 

 

Filiala – Hubei Haute care operează brandul Haute este situată în Tianmen, provincia Hubei, pe o suprafață de 58 de acri. A fost pusă oficial în producție în octombrie 2021, cu o capacitate anuală de producție de 5000 de unități.

 

 

Calitatea de top asiatică, în materie de tehnologie înaltă, va fi prezenta pe piața românească și nu numai, în tot mai multe domenii, prin compania WoodMatic.

 

Contactați-ne pentru programări, informații suplimentare și oferte!

Str. Crinului nr 15, Loc. Comănești- Bacău

TEL: 0730 608 994 și/sau 0728 683 665

www.woodmatic.ro | office@woodmatic.ro

 

 

 

Citește mai multe articole AICI 

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT