Home / Industria Mobilei  / Managementul ÜSTÜNKARLI România privește cu optimism spre 2022

Managementul ÜSTÜNKARLI România privește cu optimism spre 2022

În toamna-iarna 2021, compania ÜSTÜNKARLI a participat la mai multe expoziții internaționale de profil: BIFE-SIM București, Tüyap Woodtech Istanbul și WOODEX Moscova.

 

ÜSTÜNKARLI este singurul producător de echipamente de prelucrare primară a lemnului prezent direct pe piața din România începând cu anul 2010, până atunci fiind reprezentați de dealerul Optimal Invest. Clienții companiei sunt în principal fabricile de prelucrare a lemnului masiv, de la prelucrare primară, la fabrici de panouri sau de mobilier.

 

Robert Mitroi, director vânzări ÜSTÜNKARLI: „Anul 2021 a fost un an excepțional pentru noi. Începând cu luna mai, am semnat contracte cu mai multe fabrici din țară, în momentul actual având aproape 2 montaje lunar, programate deja până în iulie 2022. Încheiem anul cu montarea a 7 linii de debitare, a 4 circulare de tivit, a unei prese de panouri, punerea în funcțiune a două circulare de spintecat, a două CNC-uri în 3 axe și a unei mașini de găurit și frezat. Acum așteptăm aprobările proiectelor pe fonduri europene depuse în 2019 si în 2020.”

 

 

Începând din acest an, compania aduce pe piața din România și echipamente de prelucrare a plăcilor (PAL, MDF), având în portofoliu producători de utilaje din Turcia. „În această gamă putem oferi CNC-uri în 3,4 și 5 AXE, mașini de găurit și frezat, circulare de tăiat în pachet, mașini de aplicat cant, linii de îmbinat în dinți, mașini de calibrat și șlefuit, mașini pentru producția de scaune, prese pentru panouri, strunguri pentru lemn, explică directorul de vânzări al companiei.

 

 

Liniile de debitare de la ÜSTÜNKARLI au evoluat prin introducerea noul PLC cu Touch-Screen Schneider, opțional permițând asistență de la distanță via internet, monitorizarea sistemului hidraulic, numărul de curse al căruciorului, numărul tăierilor, rapoarte de taiere, etc. „Pe partea de CNC-uri, anul trecut, s-a semnat oficial parteneriatul dintre AES Turcia și HOMAG Germania, și sperăm că acum potențialii noștri clienți să fie convinși de calitatea produselor noastre”, spune Robert Mitroi.

 

 

Soluții complete, montaje „la cheie”, fără costuri ascunse

 

Compania asigură și consultanță în achiziționarea echipamentului corect, dar și sprijin pentru proiectele cu finanțare externă, de tip Leasing sau Credit, având parteneriate cu firme de consultanță, din toată țara.

 

 

De asemenea, ÜSTÜNKARLI și-a mărit echipa de vânzări și va acoperi mult mai bine România. Anul viitor își va extinde și echipa de service, pentru a putea oferi suport tehnic mai rapid. „Deținem stocuri permanente în depozitul nostru din București pentru cele mai uzuale piese și utilizăm logistica expres pentru piesele lipsă, ceea ce reduce foarte mult timpii de reparație și ne permite să fim prompți și eficienți, în satisfacerea nevoilor clienților noștri”, afirmă directorul de vânzări al companiei.

 

 

Mai multe detalii pe ro.ustunkarli.com

 

Mai multe articole despre ÜSTÜNKARLI România, AICI

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT