Home / Industria Mobilei  / Managementul SPIRALWOOD a reorganizat producția și e dispus să colaboreze cu marile companii

Managementul SPIRALWOOD a reorganizat producția și e dispus să colaboreze cu marile companii

ZSOLT CZINE, director general SPIRAL WOOD„Am continuat să producem piese de mobilier personalizat, unicat, elemente de arhitectură interioară și exterioară din lemn, scări și balustrade în serii mici, dar și mari. Din păcate am constatat că au scăzut nu numai vânzările, dar și interesul. Avem clienți care nu au renunțat, dar și-au amânat comenzile. Pe partea de mobilier high-end se simte scăderea la noi, producem în continuare, dar mai puțin. În această perioadă, ne-am reorganizat producția, am certificat firma FSC și am actualizat catalogul de produse. Acesta se poate descărca gratuit de pe site-ul spiralwood.eu.”

 

 

 

Compania a oprit producția pentru o perioadă de 3 săptămâni, în care a trimis oamenii în concediu și nu în șomaj.

 

 

ZSOLT CZINE, director general SPIRAL WOOD„Având capacitate de lucru disponibilă și produse pe stoc suficiente am decis să lucrăm împreună și cu alți jucători din breaslă. Am început mai multe colaborări. Pentru partenerii noștri producem elemente strunjite, sculptate și elemente frezate. Am creat un grup special în acest sens pe pagina noastră de facebook și suntem dispuși la colaborări cu oricine are nevoie de elemente strunjite. Pentru serii mai mari suntem deja în discuții și cu 2 retail-eri din România. Pe partea externă, momentan este mai greu. Am avut comenzi pentru Dubai, dar deocamdată totul este în stand-by.”

 

 

Compania este în continuă dezvoltare. În acest sens a depus un proiect pentru obținerea de fonduri necesare procesului de digitalizare a producției. SPIRALWOOD este o afacere de familie specializată în sculptură în lemn, cu o tradiție de peste 130 de ani.

 

 

Detalii pe spiralwood.eu

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT