Home / Industria Mobilei  / Managementul FAMOS crede că industria trebuie să rămână unită, pentru a fi o forță de care autoritățile să țină seama

Managementul FAMOS crede că industria trebuie să rămână unită, pentru a fi o forță de care autoritățile să țină seama

TIBOR DOBAY, director general FAMOS: „Încercăm să fim mai precauți: creăm stocuri de siguranță, nu angajăm personal, facem programe de înlocuire pentru situația în care scad comenzile. Avem proiecte de investiții, însă și aici trebuie să fim prudenți. Investiția dacă nu produce, din cauza de lipsa comenzi sau personal, poate crea dificultăți financiare grave. Următoarea șansă de promovare pentru noi ar fi Imm Cologne, sperăm să se organizeze și să nu fie afectat de restricțiile impuse de pandemie. Consider că producătorii români de mobilă trebuie să rămână uniți, pentru a ne spori șansele și a obține sprijin din partea Guvernului, în situații extreme.”

 

 

FAMOS este o companie producătoare de mobilă din Odorheiu Secuiesc.

 

 

TIBOR DOBAY, director general FAMOS: „Cu toate că au scăzut comenzile de la unele firme sau au fost anulate din cauză că au intrat în insolvență, am reușit să acoperim capacitatea de producție. Sprijinul financiar din partea statului a fost unul real, foarte util și ne-a ajutat să putem păstra locurile de muncă.”

 

 

FAMOS produce mobilă din lemn masiv de stejar, stejar natural cu noduri, de fag, precum sufragerii, dormitoare, biblioteci și mic mobilier. Cea mai mare piață de desfacere este Germania, dar exportă și în Suedia, Anglia și Olanda.

 

 

Detalii pe famos.ro

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT