Home / Industria Mobilei  / Managementul Elvila privește înainte cu încredere

Managementul Elvila privește înainte cu încredere

Grupul este în reanalizare și reevaluare a business-ului și are planuri serioase de dezvoltare.

 

Paul Spiridon, director producție ELVILA, membru în Consiliul Director APMR: „Pentru acest an, obiectivul nostru este să ne continuăm activitatea, prin realizarea unor produse de bună calitate. În același timp, căutăm piețe noi, cărora să ne adresăm, fără a neglija însă clienții ELVILA tradiționali. Vom face o reorganizare a producției,  prin investiții pentru creșterea productivității, reducerea consumului de materii prime și de energie electrică. Fluxurile tehnologice al fabricilor Elmoberom  și Carpatina vor fi complet refăcute, vom crește capacitatea de producție prin retehnologizare și modernizare. Vom folosi fonduri proprii, dar vom încerca să accesăm și fonduri europene sau guvernamentale. Am realizat studiile preliminare de fezabilitate, așteptăm concluziile consultanților pentru stabilirea modalităților de finanțare.”

 

Peste 80% din producție este destinată exportului. ELVILA livrează produse în Germania, Olanda și Franța. „Ne bazăm și pe piața internă. Produsele noastre sunt comercializate în 26 magazine, dintre care 10 magazine proprii și 16 magazine partenere, dar și în mediul online.”

 

 

Piesele de rezistență pentru anul în curs

 

Colțar Ruby

 

Colțarul Ruby este piesa centrală a unui living modern, cu o notă de rafinament, totul într-un vibe pozitiv. Elementele de detaliu fac din aceasta un must-have pentru orice locuință. Modelul este versatil, se integrează perfect în diferite stiluri de amenajări interioare. Având deja aceste trăsături unice ce îl pun în valoare, nu mai este necesar să fie valorificat prin alte elemente complexe de decor.

 

Acest colțar este extensibil și interschimbabil. Suprafața de dormit este fabricată pe un pat de arcuri, de tip saltea Relaxa și mai multe straturi de spumă care uniformizează întreaga suprafață. Are la bază un cadru metalic vopsit în câmp electrostatic, cu structura rezistentă în timp. Colțarul dispune și de două lăzi de depozitare pentru extra spațiu.

 

 

Biblioteca Blanca

 

Biblioteca Blanca are un design în note clasice, adaptate vremurilor actuale și este ideală pentru iubitorii stilului simplu și rafinat. Este o piesă care scoate încăperea din anonimat. Culoarea gri, alături de mânerele metalice cu finisaj antichizat creează o armonie perfectă cu detaliile decorative ale întregului model. Biblioteca este realizată din panouri furniruite cu furnir de fag și elemente din lemn masiv de fag.

 

 

ELVILA SA produce mobilier destinat  amenajării  locuințelor: grupe de colț, scaune din lemn, mese, dormitoare, sufragerii, camere de tineret, mic mobilier. Realizează produse la comanda clientului, dar și pentru HoReCa.

 

 

Produsele pot fi comandate online de pe elvila.ro

 

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT