Home / Promo  / MAISON & OBJET anunță revenirea la formatul obișnuit în 2021, dar va continua dezvoltarea conceptului online

MAISON & OBJET anunță revenirea la formatul obișnuit în 2021, dar va continua dezvoltarea conceptului online

Organizatorii Maison & Objet anunță implementarea unui sistem complet între ianuarie și martie 2021, cu oferte adaptate diferitelor așteptări și contextului actual. Se pregătesc pentru organizarea unei serii de târguri digitale sectoriale și tematice, valorificarea platformei MOM, continuarea și optimizarea conexiunilor online. De asemenea, anunță reluarea târgului fizic, în perioada 26 – 30 martie 2021, al cărui format va fi dezvoltat cu crearea de conținut multimedia, care să permită o prezență digitală consolidată a expozanților și să amplifice impactul participării lor și extinderea experienței post-eveniment.

 

 

Târgul digital Maison & Objet, 4-18 septembrie 2020, 15 zile de afaceri creative

 

 

În iunie 2020, în mijlocul incertitudinilor legate de sănătate, Maison & Objet a anunțat că ediția de toamnă nu va avea loc în formatul obișnuit, ci că se va transforma, pentru prima dată, într-unul digital pe platforma mom.maison-objet.com. După 2 săptămâni de la începerea evenimentului, noul format și-a dovedit eficacitatea: aproape 4.300 de mărci din 77 de țări au prezentat peste 50.000 de produse noi, prin intermediul a 6.400 de showroom-uri digitale. Câteva zeci de conferințe online despre tendințe au reușit să adune 214.000 de vizitatori unici, dintre care două treimi din afara Franței.

 

 

PHILIPPE BROCART, general director MAISON & OBJET: „Misiunea Maison & Objet este de a sprijini companiile pe tot parcursul anului. Unul dintre punctele noastre forte, în contextul COVID, este că platforma digitală nu s-a născut din această criză. Am creat MOM în 2016, o platformă online pentru contact activ între mărci și clienții lor internaționali, pe tot parcursul anului. Și, de atunci, instrumentul a avut timp să se dezvolte. Implementarea unei soluții de înaltă performanță pentru a înlocui târgul nostru fizic ca răspuns la situația actuală a fost rapidă și eficientă și am primit feed-back pozitiv atât de la companii cât și de la cumpărători. Datorită abilităților noastre în generarea unui trafic de calitate, am obținut peste 300.000 de vizite în cele 15 zile și am triplat numărul de clienți potențiali (contacte calificate), într-un timp de vizită pe platformă care depășea 11 minute/client, vizibilitate excelentă pentru mărci și o performanță excepțională în lumea digitală. În plus, programarea zilnică a dezbaterilor online, lansarea unui nou podcast – The Entrepreneurs Design – și selecțiile zilnice făcute de nume mari din domeniul designului au alimentat comunitatea cu informații esențiale. Auzim nevoia ca cumpărătorii și mărcile să se reunească din nou într-un format fizic. Târgul digital s-a dovedit a fi o tranziție promițătoare între două evenimente, pentru a permite sectorului să își continue activitățile cu instrumente simple și adaptate actualei crize sanitare.”

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT