Home / Industria Mobilei  / Mai multă diversitate cu plăcile lăcuite PerfectSense®

Mai multă diversitate cu plăcile lăcuite PerfectSense®

EGGER continuă să dezvolte suprafețele sale mate și high-gloss.

 

PerfectSense este o gamă care impresionează industria de peste cinci ani datorită proprietăților sale vizuale și tactile, precum și datorită calității sale. Însă producătorul de materiale pe bază de lemn EGGER nu se bazează pe succesul său anterior: continuă să dezvolte popularele plăci lăcuite mate și high-gloss PerfectSense, astfel încât clienții să le poată utiliza pentru a stabili noi standarde în domeniul mobilierului și amenajărilor interioare.

 

De la lansarea pe piață din 2015, plăcile lăcuite MDF PerfectSense Matt și Gloss au încântat industria mobilei, arhitecții, producătorii de mobilă și clienții finali cu aspectul lor elegant, senzația tactilă plăcută și rezistența în timp. Specialistul în materiale pe bază de lemn EGGER a îmbunătățit semnificativ calitatea plăcilor sale lăcuite PerfectSense pentru concepte de mobilier și încăperi de înaltă calitate: PerfectSense Matt a devenit Premium Matt și PerfectSense Gloss, Premium Gloss. Ambele variante pot fi utilizate acum în moduri și mai variate. „Datorită succesului la nivel mondial și tendinței continue spre suprafețe mate, am dezvoltat mai departe bine-cunoscutele noastre plăci lăcuite mate și high-gloss. Acestea își demonstrează acum avantajele și pe suprafețe orizontale,” spune Hubert Höglauer, Director de Marketing și Management de produs în cadrul Diviziei de produse de mobilier și amenajări interioare din Grupul EGGER.

 

Premium Matt: acum și pentru aplicații orizontale

 

Cu plăcile lăcuite PerfectSense în varianta Premium Matt (PM), EGGER contribuie la tendința spre suprafețele mate. Pentru clienți există avantaje noi la planificare și prelucrare, după cum știe Hubert Höglauer: „Sistemul inovator de lăcuire a optimizat vizibil rezistența la micro-zgârieturi și zgâriere a plăcii noastre lăcuite mate. Prin urmare, extindem gama de aplicații a acestui produs la suprafețe orizontale, cum ar fi mese, blaturi și rafturi.” Proprietatea anti-amprentă a variantei Premium Matt reduce efortul de curățare, deoarece pe suprafață practic nu rămân niciun fel de amprente. Acest aspect este deosebit de avantajos pentru decorurile închise, la modă.

 

Datorită proprietăților îmbunătățite ale suprafețelor, plăcile lăcuite PerfectSense în varianta Premium Matt pot fi utilizate acum pentru suprafețe orizontale.

 

Premium Gloss: strălucire la un nou nivel

 

Plăcile lăcuite PerfectSense Premium Gloss (PG) se disting prin eleganța lor atemporală. Varianta dezvoltată Premium Gloss pune accent pe finisajul ca de oglindă, precum și pe gradul înalt de reflexie care contribuie la crearea unui efect vizual de spațiu mai mare în orice încăpere. Proprietățile suprafeței extind acum și domeniile de utilizare pentru Premium Gloss: suprafețele orizontale mai puțin solicitate, cum ar fi cele pentru servante, pot fi create acum și cu un finisaj high-gloss.

 

Plăcile lăcuite PerfectSense în varianta Premium Gloss impresionează cu finisajul lor ca de oglindă, elegant și gradul înalt de reflexie. Datorită noii lor calități, pot fi utilizate și pentru suprafețe orizontale mai puțin solicitate, precum servantele.

 

Asortare perfectă

 

Portofoliul EGGER include canturi ABS și canturi accent PMMA asortate pentru designuri cu un aspect captivant pentru toate plăcile lăcuite PerfectSense în variantele Premium Matt și Premium Gloss. Pentru a completa aspectul mat sau high-gloss, sunt disponibile laminate PerfectSense Topmatt sau HighGloss. Noul blat de lucru PerfectSense Topmatt cu cant drept se poate utiliza pentru a proiecta bucătării cu aspect mat unitar. „Astfel, oferim soluția perfectă de produse pentru toate ideile de design cu un finisaj mat sau lucios sofisticat,” spune Hubert Höglauer.

 

Datorită proprietății anti-amprentă a variantei Premium Matt, rămân mai puține amprente, iar efortul de curățare este redus.

 

 

EGGER România SRL

B-dul. Mareșal Alexandru Averescu 15 B/C, Etaj 2, Sector 1

RO-011454 București

România

T +40 372 438 000

info-ro@egger.com

www.egger.com

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT