Home / Industria Mobilei  / MAER CHARME și ECOMATRIX la ICFF

MAER CHARME și ECOMATRIX la ICFF

MAER CHARME, INSPIRAȚIE LA ICFF

 

Spectaculoase și atrăgătoare au fost și panourile din pietre semiprețioase ale firmei Maer Import Export, un mare număr de vizitatori interesându-se de aceste produse. Pentru această companie, prezența la ICFF nu este primul pas pe teritoriul SUA, dar –  în mod cert – este o bună ocazie de a-și mări numărul designerilor și arhitecților americani cu care colaborează.

 

 

MAER Charme produce plăci sau plăci cu două fețe și piese lustruite, tăiate la dimensiuni, realizate la comandă și cu design special conform proiectelor. La cerere, se pot aplica inserții de aur, argint (imitație sau real), alamă, cupru, oțel inoxidabil, cristale și perle Swarovski de diferite culori și dimensiuni. Finisarea produselor poate fi lustruită, lucioasă sau cu luciu mat, finisaj din piele (periat) sau anti-alunecare.

 

 

PRODUSELE ECOMATRIX AU CUCERIT VIZITATORII     

     

Elegante și maiestuoase în marea lor majoritate, dar și delicate și ingenioase, produsele expuse de firma ECOMATRIX la ICFF au încântat privirea multor designeri și arhitecți.

 

Destinate cu preponderență spațiilor publice sau private largi, piesele de mobilier ale companiei sunt realizate din lemn masiv, din materiale de tapițerie de bună calitate, cu linii clasice, dar și moderne, în care lemnul se asociază cu metalul și sticla.

 

 

Atilla Egei, proprietarul companiei, consideră că prezența la acest târg este un pas important pentru firmele românești, pas care trebuie urmat de prezența la anul în sfera expozițiilor de profil din America, pentru ca potențialii clienți să capete încredere în firmele românești.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT