Home / Design  / M O O D – precizie, lemn și culoare

M O O D – precizie, lemn și culoare

M O O D este o colecție modernă de mobilier din lemn masiv din stejar de înaltă calitate, un program contemporan în imagine, dar foarte modern în detaliu. Noul brand al companiei SIMEX a fost lansat anul trecut, la IMM Cologne, sub semnătura designerului Constantin Alupoaei, de la studioul IZZI DESIGN BOX din București.

 

 

Produsele pot fi văzute pe mood-furniture.com

 

Reprezintă încrederea companiei SIMEX în capacitățile și abilitățile echipei de a produce mobilier din lemn masiv, la standarde ridicate.  Stăpânind aceste calități, s-a dorit o abordare modernă și îndrăzneață. Este un brand nou, care pune accent pe design si material. Mobilierul realizat sub brandul M O O D este din lemn de stejar, ceea ce conferă produselor calitate și unicitate.

 

 

Mobilierul din colecțiile M O O D – Precizie, Lemn și Culoare

 

  1. EDGE

 

Precizie înaltă de construcție

 

Alinierea perfecta și designul minimalist al frezării definesc produsele din această colecție. Racordările semirotunde și înclinările studiate de frezare sunt detaliile care definesc colecția EDGE.

 

 

  1. FORMA

 

Desenul ales al materialului

 

Detaliile de construcție pun în relief desenul lemnului. Frumusețea materialului este dezvăluită chiar prin aceste intervenții. Prin detalii se evidențiază unicitatea lemnului.

 

 

  1. LINEA

 

Linie si culoare

 

Jocul puternic al nervurilor de lemn este încadrat de un panou mat din MDF. Culoarea aleasă va accentua frumusețea materialului,  creând un echilibru interesant între materiale. Urmărim tendințele și vă oferim culorile dorite.

 

 

Despre SIMEX pe simex.ro

 

Compania SIMEX , lider în segmentul de piață al mobilierului clasic, de lux , își are rădăcinile în zona de Nord – Vest a României, în Transilvania, o zona cu o mare tradiție în producția de mobilier din lemn. Produce mobilier încă din anul 1947, când mai multe ateliere meșteșugărești și fabrici locale au dezvoltat și valorificat abilitățile de buni meșteșugari, calități recunoscute în această zonă. SIMEX înglobează acum 4 fabrici, unde activează circa 950 de oameni, iar mobilierul produs se exportă în peste 27 de țări de pe trei continente. Cuvintele care definesc SIMEX  sunt respectul, tradiția și calitatea.

 

Pe 15 ianuarie a fost deschis primul magazin MOOD Furniture în Cluj Napoca, pe strada București 77.
Colectiile de mobilier din lemn de stejar masiv expuse ín magazin isi asteapta cumparatorii.

Orar: L-V 10-18:00, S 10-14.

 

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT