Home / Industria Mobilei  / Lohmeyer – Lider pentru categoria lui de preț

Lohmeyer – Lider pentru categoria lui de preț

Circular de formatizat cu masa mobilă si incizor – FKS 355 IQ

 

Circularul de formatizat cu masă mobilă este utilajul indispensabil din orice atelier de prelucrare a lemnului sau a derivatelor din lemn (PAL, MDF, etc.). Circularele de la Lohmeyer sunt concepute în așa fel încât sa ofere precizie fără abateri inclusiv pentru fabrici cu regim intens de lucru.

 

 

Modelul FKS 355 IQ este un utilaj deosebit de robust, care nu include componente electronice sensibile. Daca operațiile de spintecare și formatizare sunt esențiale, atunci modelul FKS 355IQ este echipamentul ideal care garantează precizie și siguranța în lucru.

 

 

Materialele folosite in construcție, șinele de ghidare, masa mobilă sunt de o calitate înaltă.

 

Reglare electrică a înălțimii de tăiere

 

 Atât pânza principală cât și cea de incizor se reglează pe înălțime cu ajutorul unui mecanism pivotant acționat electric. Acest sistem asigură precizie în lucru dar și protecție contra prafului, tijele de acționare fiind capsulate.

 

Sistemul de culisare este compus din: ghidaje cilindrice din oțel deosebit de rezistente în timp; role cu profil concav pentru o culisare lină; role inferioare cu rolul de a elimina balansul mesei la momentul încărcării acesteia.

 

 

Brațul telescopic este ghidat cu ajutorul rolelor metalice cu profil special, care elimină complet trepidațiile. Masa laterală include rola de alimentare și rigla transversală profesională, dotată cu limitatori reversibili. Aceasta este telescopică și se extinde până la 3.200 mm. Tăieri precise în unghi de 90.

 

 Profilul multicameral al mesei din aluminiu extrudat asigură rezistența optimă la torsionări și balans, iar rolele cu profil special garantează culisarea lină și fără abateri a mesei.

 

 

 

DANIBRUM Oferă consultanță tehnico-financiară dedicată, fiind dealer exclusiv in România. Suport de piese, suport tehnic specializat (cu training făcut la Lohmeyer Germania). Avem peste 50 de circulare Lohmeyer vândute în România, cu probleme minime de mentenanță sau service.

 

Prețurile sunt competitive iar raportul calitate-preț, este mai mult decât excelent.

 

Unul dintre clienții noștri este Arabesque România care are cumpărate de la noi utilaje Lohmeyer și aici vorbim de mașini de cant, circulare de pachet, circulare de formatizat, pe care le folosesc intens, zi de zi.

 

 

Mai multe detalii găsiți pe www.lohmeyer.ro

 

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT