Home / Design  / Locuința eco acoperită cu flori metalice tăiate pe calculator

Locuința eco acoperită cu flori metalice tăiate pe calculator

Putem spune că reședința situată în Venice, California, 4016 Tivoli, este o locuința eco cu multă personalitate.

 

cameron-mcnall-tivoli-house-1 cameron-mcnall-tivoli-house-2a cameron-mcnall-tivoli-house-3

 

Ea se mândrește cu o fațadă de 3.000 de metri pătrați, acoperită cu flori metalice, tăiate pe calculator, amintind de modelul floral supradimensionat al lui Andy Warhol. Casa, creație a arhitectului de la Electroland, Cameron McNall, a fost inspirată din propria sa copilărie californiană. Locuința eco plină de culoare a fost concepută pentru familia sa ca o experiență vie ce reflectă dragostea sa pentru artă, arhitectură și design. Casa este îmbrăcată în material compozit din aluminiu (ACM) proiectat în CAD și tăiat prin tehnologia CNC. Mai mult decât un element artistic, fațada decupată creează modele de lumină rece din orice parte ar fi privită.

 

cameron-mcnall-tivoli-house-20 cameron-mcnall-tivoli-house-5a cameron-mcnall-tivoli-house-6c cameron-mcnall-tivoli-house-6d cameron-mcnall-tivoli-house-7

 

Această locuința eco are patru dormitoare (plus o cameră de serviciu) și patru băi, fiecare având o culoare diferită. În plus, locuința fiind concepută în cadrul standului „Green Building” din LA (Calgreen 2013) include două unități de încălzire/răcire cu eficiență ridicată, ferestre și uși termopan cu două panouri, iluminare cu LED-uri, vopsele și adezivi cu emisii toxice scăzute, toalete low-flow, care consumă foarte puțină apă, butoaie de ploaie, pavele permeabile, izolație eco și capacitate de încărcare rapidă a generatorului 100-amp Tesla EV.

 

cameron-mcnall-tivoli-house-6a

 

În plus, terasa de 800 de metri pătrați de pe acoperiș, în care se găsește și o cadă cu hidromasaj încălzită cu gaz, oferă intimitate și o excelentă panoramă.

 

cameron-mcnall-tivoli-house-21 cameron-mcnall-tivoli-house-22 cameron-mcnall-tivoli-house-23

 

Sursa: www.design-milk.com

 

Review overview
NO COMMENTS

POST A COMMENT